Νέο έτος, νέο στυλ! Αυτές οι τάσεις θα κυριαρχήσουν το 2021 - Φουσκωτά μανίκια και oversized πουκάμισα (φωτό)

Το επόμενο έτος προβλέπεται πιο αισιόδοξο και αυτό θα φανεί και στις στιλιστικές μας επιλογές

Το 2021 πλησιάζει και με το νέο έτος έρχονται φυσικά και οι καινούργιες τάσεις της μόδας, που μας θέλουν φέτος τολμηρές.

Μπορεί η πανδημία να μας έκλεισε στο σπίτι και οι πιτζάμες και τα άνετα ρούχα να ήταν μέσα στις προτιμήσεις μας για το 2020, ωστόσο το επόμενο έτος προβλέπεται πιο αισιόδοξο και αυτό θα φανεί και στις στυλιστικές μας επιλογές.

Χρώμα, φουσκωτά μανίκια αλλά και oversized πουκάμισα θα είναι στα must του 2021 σύμφωνα και με τις προβλέψεις που κάνει το Marie Claire

Εκκεντρικά σύνολα

 

 

Ήδη στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών για το νέο έτος είδαμε έντονα print και σχέδια, που προμηνύουν ότι η νέα χρονιά θα είναι άκρως εκκεντρική, τουλάχιστον όσο αφορά το στυλ μας.

Φαρδιά denim

 

 

Τα 70ς επιστρέφουν στη μόδα και οι γραμμές γίνονται πιο buggy, με φαρδιά τζιν και denim συνολα να κυριαρχούν.

Σπορ ντύσιμο με πολυτέλεια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BALMAIN (@balmain)

 

 

Τα σύνολα που σε πάνε παντού. Κατάλληλα για το γραφείο, άνετα για την γυμναστική. Jumpsuits και φούτερ με αθλητική διάθεση, που δεν τους λείπει ωστόσο το στοιχείο της πολυτέλειας.

Φουσκωτά μανίκια

 

 

Ήδη έχουμε δει γνωστούς οίκους μόδας να λανσάρουν ρούχα με όγκους, ειδικά στα μανίκια και το 2021 φαίνεται πως θα δούμε κι άλλα. Μην φοβηθείτε να φορέσετε κάποιο φαρδύ φόρεμα με έντονα μανίκια ή ανάλογα shirts. 

Oversized πουκάμισα

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Shirt (@one_shirt)

 

Καρό, ριγέ και με κάθε λογής print φέτος ήρθε πάλι η στιγμή να ανοίξουμε τις ντουλάπες των συντρόφων μας και να τους “κλέψουμε” κάποιο από τα πουκάμισα τους. Η μόδα επιτάσσει φαρδιές γραμμές και shirts τύπου boyfriend.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ