Χριστούγεννα 2020: H μεγάλη μέρα για το ρεβεγιόν έφτασε - 7 προτάσεις μακιγιάζ για το φετινό «ιδιαίτερο» τραπέζι στο σπίτι

Πάρτε ιδέες και εντυπωσιάστε τους σημερινούς σας καλεσμένους... 

Ακόμη κι αν το φετινό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν γίνει στο σπίτι με λίγους αγαπημένους μας ανθρώπους, ένα όμορφο μακιγιάζ μπορεί να δώσει λίγη λάμψη και επισημότητα που ταιριάζει στην γιορτινή περίσταση!

Από το φυσικό μέχρι το glamorous makeup, οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές. Έχουν να κάνουν με το γούστο και το στυλ ντυσίματος που έχουμε επιλέξει για τη γιορτινή αυτή μέρα.

Ακολουθούν 8 βιντεάκια με όμορφες προτάσεις ιδανικές για την ημέρα αυτή και όχι μόνο.

Φυσικό μακιγιάζ με ελαφριά λάμψη

Σικάτο και πολύ εντυπωσιακό χωρίς να διαθέτει τόνους υπερβολής είναι αυτό το υπέροχο φυσικό μακιγιάζ με ελαφριά λάμψη. Είναι εύκολο στην δημιουργία του, αρκεί να ακολουθήσετε βήμα βήμα την εφαρμογή του.

Πρόκειται για ένα makeup που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, αλλά και με κάθε χρώμα μαλλιών ή ματιών.

Τα απαλά χείλη και η διακριτική λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών, σε συνδυασμό με την ένταση στην εξωτερική, θα σας χαρίσει ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

Glam φυσικό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν στο σπίτι

Αν θέλετε ένα ακόμη πιο λαμπερό, αλλά παράλληλα φυσικό γιορτινό μακιγιάζ, τότε η προσθήκη μερικών διάσπαρτων στρας στο πάνω βλέφαρο μπορεί να σας δώσει την glamorous εμφάνιση που αναζητάτε για το φετινό ρεβεγιόν. Άλλωστε τα στρας αποτελούν κορυφαία τάση στο μακιγιάζ ματιών για τη σεζόν.

Το συγκεκριμένο makeup παρουσιάζεται με ροδακινί χρώμα στα χείλη, αλλά μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με ένα nude ή κόκκινο κραγιόν.

Κομψό γήινο smokey eyes look

Ένα κομψό μακιγιάζ για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα, χωρίς να είναι όμως ιδιαίτερα σκούρο, είναι και το γήινο smokey eyes.

Σε αποχρώσεις του καφέ και μπεζ με μια εντυπωσιακή μαύρη γραμμή eyeliner μπορεί να σας χαρίσει το ιδανικό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν στο σπίτι. Προσθέτοντας μάλιστα λίγη μεταλλική σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών και βάφοντας τα χείλη σας με ένα nude κραγιόν, μπορείτε να πετύχετε το απόλυτο γιορτινό look.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το πως να πετύχετε το πιο σαγηνευτικό και έντονο βλέμμα με όπλο το μακιγιάζ, καθώς και το πως να κάνετε το τέλειο smokey eyes ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα ματιών σας.

Γιορτινό μακιγιάζ με κόκκινα χείλη και glitter

Τα κόκκινα χείλη και το glitter στα μάτια αποτελούν δυο λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν ένα μακιγιάζ ιδανικό για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Συνδυάζοντας τα σε ένα makeup look, μπορείτε να χαρίσετε στο πρόσωπο σας την λάμψη που απαιτούν οι γιορτινές αυτές μέρες και να απογειώσετε την εμφάνιση σας.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνετε οπωσδήποτε ένα σκούρο και έντονο μακιγιάζ για το ρεβεγιόν στο σπίτι. Απλά χρησιμοποιήστε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και προσθέστε μια διακριτική γραμμή από glitter στην πτυχή του ματιού σας. Αυτά από μόνα τους είναι αρκετά εκθαμβωτικά!

Χρυσό μακιγιάζ ματιών με κόκκινα χείλη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Πέρα από εορταστικό, το χρυσό χρώμα σκιάς αποτελεί φέτος μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ. Η χρήση του σε ένα χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι είναι λοιπόν μια πολύ όμορφη πρόταση για να δώσετε λάμψη στα μάτια σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σκέτο ή να το συνδυάσετε με μια καφέ σκιά, όπως στο παραπάνω βίντεο και να δημιουργήσετε μαγευτικά μακιγιάζ που αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια. Αν μάλιστα ολοκληρώσετε το βάψιμο σας με κόκκινο κραγιόν, τότε θα πετύχετε το απόλυτο εορταστικό look.

Χρυσό smokey eyes με nude χείλη για το ρεβεγιόν

Ακόμη μια όμορφη ιδέα για να υιοθετήσετε τη χρυσή σκιά στο χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ σας είναι και το παραπάνω smokey eyes. Διαθέτει την ένταση που χρειάζεται το βλέμμα μας αυτές τις μέρες, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα σκούρο.

Μάλιστα η προσθήκη της μαύρης γραμμής eyeliner απογειώνει ακόμη περισσότερο το look.

Κι επειδή το smokey eyes είναι από την φύση του λίγο έντονο, καλό είναι να διατηρήσετε μια ισορροπία στο μακιγιάζ σας χρησιμοποιώντας nude κραγιόν.

Γρήγορο μαύρο smokey eyes 2 λεπτών

Αν πάλι ψάχνετε για κάτι πολύ πιο έντονο και σκούρο, βραδινό κυρίως, η πρόταση ενός μαύρου smokey eyes look είναι η ιδανική αναφέρει το beautetinkyriaki.

Η διάσημη makeup artist Linda Hallberg αποδεικνύει στο βίντεο πως δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να πετύχετε το τέλειο βραδινό μακιγιάζ. Ακολουθώντας την τεχνική που παρουσιάζει μπορείτε μέσα σε μόλις 2 λεπτά να κάνετε ένα εκθαμβωτικό και καθηλωτικό μακιγιάζ ματιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ