Και η τηλεοπτική είδηση της ημέρας: Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στον Alpha με τα ''Μεσάνυχτα'' για 3η χρονιά

Επιστρέφει πάλι στο κανάλι μετά την διακοπή της πρωινής της εκπομπής... 

Mετά από το σύντομο πέρασμα της Ελεονώρας Μελέτη από την πρωινή ζώνη και το άδοξο τέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» επιστρέφει με την εκπομπή «Μεσάνυχτα» στην late night ψυχαγωγία του Alpha.

 

 

Για τρίτη σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη θα ασχολείται με αληθινές ανθρώπινες ιστορίες και θα παίρνει σπάνιες συνεντεύξεις, με την ιδιαίτερη ματιά της. 

Η παρουσιάστιρα πριν λίγες μέρες γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της στο instagram ότι πολύ σύντομα θα δούμε ξανά τα «Μεσάνυχτα» μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

 

 

Το κανάλι της Κάντζας εξέδωσε σήμερα επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας την επιστροφή της επιτυχημένης εκπομπής στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

«Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά στον Alpha.

 

 

Πολιτικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας στις πιο προσωπικές και βαθιές τους εξομολογήσεις. Άνθρωποι που δύσκολα και σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή μοιράζονται μαζί μας, με πάθος, χωρίς φόβο, δύσκολες στιγμές που βίωσαν και μας ξυπνούν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Ιστορίες αληθινές, συνεντεύξεις σπάνιες με την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας Μελέτη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ