Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού ένα υγιέστατο αγοράκι - Πανευτυχής μπαμπάς ο Βασίλης Κικίλιας (φωτό)

Ένα χριστουγεννιάτικο μωράκι για το αγαπημένο ζευγάρι.

Γέννησε ανήμερα των Χριστουγέννων η Τζένη Μπαλατσινού, ένα υγιέστατο αγοράκι, το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλησε να προστατέψει αυτή την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής της.

 

 

 

 

Η ίδια και ο σύζυγός της πετούν στα σύννεφα. 

Δείτε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού - Το άλμπουμ της ζωής της: Τα παιδικά χρόνια, τα καλλιστεία, οι δύο γάμοι & η 4η εγκυμοσύνη στα 50 (φωτό- βίντεο)

 

Η Τζένη και ο Υπουργός Υγείας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στο ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου

 

 

 

 

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους. Να σημειώσουμε πως το μοντέλο και παρουτσιάστρια έχει άλλα τρια παιδιά ,ττην Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2014.

 

 

 

 

 

 

Την ανακοίνωση της τέταρτης εγκυμοσύνης της, έκανε ο Βασίλης Κικίλιας μέσω του Instagram στις 29 Αυγούστου. Συγεκριμένα είχε γράψει: Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με την Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatzinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ