Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της στον Ταύρο & ο στόχος να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα

Πως θα είναι η ημέρα από αστρολογικής απόψεως;

Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων μοιάζει αρκετά με τη χθεσινή, καθώς η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της στον Ταύρο και ο στόχος παραμένει να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα και να ικανοποιήσουμε τις βασικές μας ανάγκες. 

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο είναι πιο τεμπέλικη μέρα και δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να περάσετε καλά, αρκεί να έχετε ένα χαλαρό πρόγραμμα χωρίς πιέσεις.

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και θα θέλετε να μιλήσετε με τους φίλους σας, να είστε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανταλλάξετε ευχές και απόψεις, να μιλήσετε με άτομα που έχετε καιρό να συζητήσετε μαζί τους, διότι συνήθως δεν προλαβαίνετε στην καθημερινότητα σας και να εκμεταλλευτείτε τη χαλαρότητα των ημερών να κάνετε και μια βόλτα για να ξεφύγετε από την κλεισούρα της καραντίνας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες είναι η κατανάλωση, γιατί οι υπερβολές δεν θα λείψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυστικό για να περνάς καλά είναι να είσαι ο εαυτός σου και να ακολουθείς τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Αν λοιπόν αυτό το Σάββατο το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και γενικώς να μην το κουνήσετε από τον καναπέ, μην νιώθετε περίεργα, ούτε και ενοχές που δεν ακολουθείτε το πρόγραμμα κάποιου άλλου.

Δεν μπορείτε να ικανοποιείτε τους πάντες, ας ικανοποιήσετε τουλάχιστον τον ίδιο σας τον εαυτό. Την Κυριακή η Σελήνη στους Διδύμους κάνει πιο επικοινωνιακή την ημέρα και θα έχετε ίσως περισσότερα κέφια για επαφή με αγαπημένους φίλους και σχέδια για κάποιες κοινές δραστηριότητες. Ένα ήρεμο γουηκέντ χωρίς σπουδαία γεγονότα, είναι πάντα ένα καλό γουηκέντ Ταύροι μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο κινείται σε πιο ράθυμους ρυθμούς χωρίς πολλές εξάρσεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικρατεί περισσότερη ηρεμία. Ίσως έχετε ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση ή δεν επιδιώκετε πολλές κοινωνικότητες. Σας αρκούν αυτοί που έχετε στο πλευρό σας και θέλετε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας μόνο στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες.

Πολύ διαφορετική η Κυριακή, καθώς η Σελήνη προχωρά στο δικό σας ζώδιο και σας βρίσκει σε πιο επικοινωνιακή διάθεση και μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Η διάθεση σας να μιλήσετε, να κινηθείτε, να μάθετε πώς περνούν οι φίλοι ή οι συγγενείς που είστε μακριά τους, ενισχύεται από τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο. Παρόλα αυτά δεν θέλετε να συμβιβαστείτε στα προγράμματα και τις διαθέσεις των άλλων, οπότε μάλλον θα επιλέξετε να φτιάξετε ένα εντελώς δικό σας πρόγραμμα, που θα ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ