Κάθριν Ζέτα Τζόουνς & Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αγκαλιά με μαύρο Άη-Βασίλη & πολικές αρκούδες - Τα black and white Christmas (φωτό)

Φόρεσαν τα... μαγιό τους και πόζαραν...

Τα φετινά Χριστούγεννα γιορτάστηκαν πολύ διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά. Η πανδημία του Covid-19 δεν μας επέτρεψε να κάνουμε μεγάλα τραπέζια και να γιορτάσουμε με αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς. 

Έτσι όλος ο κόσμος πέρασε την πιο όμορφη μέρα του κόσμου στο σπίτι με λιγοστούς καλεσμένους. Οι διάσημοι μας έδειξαν στο Instagram τι φόρεσαν, τους στολισμούς που έκαναν , κάποιοι μάλιστα θέλησαν να μοιραστούν και φωτογραφίες τους με μαγιό. 

 

 

Η Κάθριν Ζέτα Jones επέλεξε να μας πάει πίσω, στα Χριστούγεννα του 2019. Τότε που είχε πάει στο Τρίγωνο των Βερμούδων και πόζαρε με το μπικίνι της αλλά και έναν... μαύρο Άη-Βασίλη. Στην λεζάντα της φωτογραφία έγραψε: ''Τον προηγούμενο χρόνο, στο Τρίγωνο των Βεμρούδων, με έπιασαν να φιλάω τον... Άη - Βασίλη''. 

 

 

Από την άλλη η 55χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει επίσης με μαγιό και έχει κάνει photoshop πολικές αρκούδες. 

 

Φυσικά και οι δύο σταρ του Χόλιγουντ έχουν καλλίγραμμα σώματα,  καλά τη διατροφή τους κάνουν γυμναστική. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ