Σπύρος Σούλης: Αυτή είναι η κίνηση που θα σας χαρίσει την πιο οργανωμένη κουζίνα

Πάρτε ιδέες και tips.... 

Έχετε αναρωτηθεί αν υπάρχει ένα μυστικό που όλοι οι άνθρωποι με οργανωμένες κουζίνες ακολουθούν; Και όμως υπάρχει και εμείς το ανακαλύψαμε!

Μπορεί όλα τα τρόφιμα να κυκλοφορούν μέσα σε κουτιά, σακούλες ή δοχεία αλλά αν θέλετε να έχετε απόλυτη τάξη στην κουζίνα σας τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν ψωνίζετε είναι να αδειάζετε όλα τα τρόφιμα σε ειδικά δοχεία, τάπερ και μπουκάλια.

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό όλων των ανθρώπων με οργανωμένες κουζίνες. Βάζουν όλα τα τρόφιμα σε δοχεία, μπολ, τάπερ στα οποία συνήθως βάζουν ειδικές ετικέτες για να τα ξεχωρίζουν.

Αυτό θα πει οργανωμένη κουζίνα!

Αυτό θα πει οργανωμένη κουζίνα!

Με αυτόν τον τρόπο..

Χωράει περισσότερη ποσότητα σε μικρότερο χώρο Όλες οι συσκευασίες μέσα στις οποίες βρίσκονται τα τρόφιμα όταν τα αγοράζετε, είναι πολλες φορές γεμάτες μέχρι ένα σημείο. Αδειάζοντας τα μακαρόνια, το γάλα ή τα δημητριακά σε άλλα δοχεία, εξοικονομείτε χώρο εύκολα και γρήγορα.

Καθετί στην κουζίνα έχει τη θέση του.

Καθετί στην κουζίνα έχει τη θέση του.

Ξέρετε ακριβώς τι προϊόντα έχετε και ποια σας λείπουν Πόσες φορές σας έχει τύχει να πάτε για ψώνια και να αγοράσετε πράγματα που ήδη έχετε σε μεγάλη ποσότητα; Συνήθως, όταν η κουζίνα δεν είναι οργανωμένη, πολλά πράγματα χάνονται στο πίσω μέρος των συρταριών ή του ψυγείου και έτσι εσείς αγοράζετε ξανά και ξανά τα ίδια χωρίς να τα χρειάζεστε αναφέρει το spirossoulis.

Όλα τα τρόφιμα οργανώνονται καλύτερα μέσα σε βάζα, δοχεία και τάπερ.

Όλα τα τρόφιμα οργανώνονται καλύτερα μέσα σε βάζα, δοχεία και τάπερ.

Είναι όλα όμορφα οργανωμένα Ακόμα και αν δεν συμφωνείτε πως η οργάνωση των τροφίμων σε ειδικά τάπερ και δοχεία είναι η καλύτερη λύση από άποψη χώρου, θα συμφωνήσετε πως αυτή η μέθοδος είναι τουλάχιστον πολύ όμορφη από αισθητικής άποψης. Τα οργανωμένα μπουκάλια, δοχεία και τάπερ με τις όμορφες ετικέτες κάνουν την κουζίνα σας να δείχνει πολύ πιο όμορφη και οργανωμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ