Μελάνια Τραμπ: Η γκαρνταρόμπα του τελευταίου μήνα στον Λευκό Οίκο - Με ποια εκπληκτικά outfits ντύθηκε ως πρώτη κυρία (φωτό)

Η Μελάνια Τραμπ μας χάρισε μερικές πολύ κομψές εμφανίσεις

Η Μελάνια Τραμπ είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει τον Λευκό Οίκο και κάτι που θα μας μείνει αξέχαστο από την τέως (οσονούπω) Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι φυσικά η γκαρνταρόμπα της.

 

 

Η ίδια έκανε μεταξύ άλλων και ορισμένες αξιοσημείωτες εμφανίσεις κατά τον τελευταίο μήνα της παραμονής της στον Λευκό Οίκο, τον οποίο και τώρα - βάσει και δημοσιεύματος του CNN - θέλει να “αδειάσει”.

 

 

Η Πρώτη Κυρία “θέλει να γυρίσει σπίτι της” αναφέρει πηγή προσκείμενη στην Μελάνια Τραμπ, που φέρεται τώρα να ξεκαθαρίζει ποια από τα πράγματα θα μεταφερθούν στη Νέα Υόρκη και ποια στη Φλόριντα, όπου και θα αποσυρθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά και το τέλος της θητείας του. 

 

 

Η Μελάνια είναι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία άλλωστε υπήρξε και μοντέλο στα νιάτα της, ενώ ως πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν ήταν λίγες οι φορές που εντυπωσίασε με τα outfits που επέλεξε, κάνοντας τα διεθνή ΜΜΕ να μιλούν για το στυλ της.

 

 

Από το σμαραγδί της παλτό, μέχρι το εκπληκτικό outfit με το λευκό παντελόνι και σκούρο σακάκι, η Μελάνια μας χάρισε μερικές πολύ κομψές εμφανίσεις.

 

 

Το απαράμιιλλο στυλ της σίγουρα  την έκανε να μην περνά απαρατήρητη στο πλευρό του προέδρου των ΗΠΑ.

 

 

 

Πένσιλ φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες βρέθηκαν στα must της γκαρνατρόμπας της με την ίδια να παραδίδει μαθήματα κομψότητας

 

 

Ποιος να ξεχάσει άλλωστε το κατακόκκινο σύνολο που επέλεξε για τα Χριστούγεννα, αλλά και το δερμάτινο κόκκινο παλτό που μας έβαλε ιδέες για τις χειμερινές μας εμφανίσεις. 

 

 

Το είχε συνδυάσει φυσικά με ψηλό τακούνι το οποίο μάλιστα ήταν ζεβρέ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ