Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιάστηκε - ''Σήμερα όλοι χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες'' (φωτό & βίντεο)

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, έκανε λόγο για «.σπουδαία μέρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

 

Σπουδαία ημέρα για την επιστήμη και την ΕΕ, που κατάφερε και παρέδωσε το εμβόλιο την ιδία ημέρα σε όλες τις χώρες κάνοντας πράξη την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του από το νοσοκομείο “ Αττικόν”, μετά τον εμβολιασμό του κατά την covid-19.

Σήμερα όλοι μας χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας καθώς ξεκινάει το δύσκολο εγχείρημα του εμβολιασμού του πληθυσμού, προσέθεσε τονίζοντας πως το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

 

Ανέφερε ότι σήμερα θα εμβολιασθούν επίσης και οι πρώτοι υγειονομικοί, «τους χρωστάμε τόσα πολλά, έτσι δίνουν το παράδειγμα αλλά παραμένουν και ασφαλείς», σημείωσε.

«Καθώς ο εμβολιασμός θα προχώρα και θα διαπιστώνουμε πως το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, οι καχύποπτοι συμπολίτες μας θα πείθονται πως αυτό είναι το σωστό» είπε ο πρωθυπουργός

 

 

eurokinissi

«Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τη ζωή μας και να πάρει ξανά μπροστά η οικονομική δραστηριότητα», τόνισε προσθέτοντας πως όλα αυτά θα γίνουν πράξη εντός του επομένου 6μηνου και προέτρεψε:

«200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση του 1821 ας γράψουμε και εμείς τη δική μας ιστορία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ