Με αυτές τις 20 σειρές θα υποδεχτούμε το 2021 - Από τον Ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϊ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (βίντεο)

 Oι μεγάλοι κολοσσοί φέρνουν στην τηλεόρασή μας νέο υλικό αλλά και remakes γνωστών σειρών

Netflix, Amazon, HBO όποια πλατφόρμα και αν διαθέτετε σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μεγάλη ποικιλία από σειρές το 2021.

Το νέο έτος είναι μια ανάσα μακριά και οι μεγάλοι κολοσσοί φέρνουν στην τηλεόρασή μας νέο υλικό αλλά και ορισμένα remakes γνωστών ταινιών και σειρών. 

Ανάμεσα σε αυτά το Lord of The Rings αλλά και η επιστροφή του Gossip Girl

Gossip Girl

Πρόκειται για αναβίωση της γνωστής σειράς, με τους πρωταγωνιστές να αλλάζουν βέβαια αυτή τη φορά. Πάντως το περιεχόμενο παραμένει! Μαθητές - social media και.. κουτσομπολιό.

The Lord of the Ring

Η Amazon βάζει τα λεφτά στο τραπέζι και μας φέρνει την πιο πολυαναμενόμενη ίσως σειρά της χρονιάς, που δεν είναι άλλη από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 

Ripley.

Πρόκειται για διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Πατρίσια Χάισμιθ, με τον Άντριου Σκοτ να αναλαμβάνει τον ρόλο του Τομ Ρίπλει στην μικρή οθόνη.

3η σεζόν Cobra Kai

Το Netflix φέρνει την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Kobra Kai η οποία αποτελεί στην ουσία συνέχεια των κλασσικών ταινιών Karate Kid.

Disenchantment

Ένα από τα ονόματα που αναμένεται να κάνει επιτυχία και φέτος το Disenchantment έρχεται με το τρίτο του μέρος. Η Μπιν πρέπει να τα δώσει όλα ως πριγκίπισσα μέσα σε βασιλικές πλεκτάνες, μυστήρια, την αστάθεια του βασιλιά Ζογκ κι ανησυχίες για το ποιος θα κυβερνήσει την Ονειροχώρα

Bel-Air

Ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα-Πίνκετ Σμιθ αναλαμβάνουν την παραγωγή για το Bel- Air. Πρόκειται για ακόμα μια επιστροφή αγαπημένης σειράς (Ο πρίγκιπας του Bel-Air) ωστόσο το δράμα φαίνεται πως θα πάρει την θέση της κωμωδίας αφού το adaptation αναμένεται να επικεντρωθεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα που ντύνουν την άφιξη του Γουίλ στο Bell-Air.

Dexter

Ακόμα μια επιστροφή καθώς το 2021 αναμένουμε να γυρίσει ξανά στην τηλεόραση και ο πιο γνωστός serial killer της μικρής οθόνης.

Loki

Ο πιο διάσημος κακός της Marvel έρχεται με δική του σειρά το 2021, καθώς αναμένεται να δούμε το Loki με τους Όουεν Γουίλσον και Γκούγκου Μπάθα-Ρο.

The Underground Railroad

 

Πρόκειται για adaptation του βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Κόλσον Γουάιτχεντ, το οποίο παρουσιάζει το πώς αποδρούσαν οι σκλάβοι στις ΗΠΑ μέσα από σιδηροδρομικές γραμμές.

Foundation

 

Βασισμένη στη διαστημική όπερα Foundation του Ισαάκ Ασίμοφ, το Foundation θα αποτελείται από δέκα επεισόδια με πρωταγωνιστές τους Τζάρεντ Χάρις και Λι Πέις

Spycraft

Μια ματιά στα gadget πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες κατασκοπείας στην ιστορία, τα μυαλά που τα μηχανεύτηκαν και τους πράκτορες που τα χρησιμοποίησαν.

Walker

Ο Τζάρεντ Πανταλέκι από το Supernatural πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που αποτελεί αναβίωση του Walker, Texas Ranger.

Nine Perfect Strangers

Πρόκειται για μια συνεργασία της Νικόλ Κίντμαν με τον Ντέιβιντ Κέλι οι οποίοι μεταφέρουν στην μικρή οθόνη μια σειρά βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λιάν Μοριάρτι.

Scenes From a Marriage

Πρόκειται για remake του «Σκηνές από ένα Γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν σε μια πιο μοντέρνα προσέγγιση.

Inventing Anna

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τα σχέδια μιας αληθινής απατεώνισσας, της Άννα Ντέλβεϊ, που κατάφερνε να ξεγελά και να εκμεταλλεύεται κόσμο στην χιπ πάρτυ σκηνή της Νέας Υόρκης.

WandaVision

 

Πρόκειται για μια νέα σειρά της Marvel στην οποία θα δούμε μια  παραλλαγή των παλιομοδίτικων σίτκομ της Αμερικάνικης τηλεόρασης ντυμένες σε μια ατμόσφαιρα αλα Inception. Τι είναι αλήθεια και τι όνειρο; Μήπως είναι ένα παράλληλο σύμπαν;

Colin in Black & White

Πρόκειται για μια δραματοποίηση της ζωής του αθλητή Κόλιν Κάπερνικ, η οποία αναμένεται να επικεντρωθεί στα παιδικά του χρόνια. Μάλιστα ο ίδιος θα επιμεληθεί την σειρά.

Y: The Last Man

Adaptation και μάλιστα επίκαιρο του  κόμικ της DC/Vertigo, στο οποίο μια πανδημία εξαφανίζει τον ανδρικό πληθυσμό. 

Clarice

 

Η σειρά ακολουθεί την Clarince μετά και την γνωριμία της με τον Hannibal. Βασισμένο  στα βιβλία του Τόμας Χάρις.

In Treatment

Η βραβευμένη με τρία ΕΜΥ Ούζο Αντούμπα πρωταγωνιστεί στη σειρά In Treatment, που ακολουθεί τα όσα λένε ένας ψυχολόγος και οι πελάτες του κάθε εβδομάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ