Αυτοκτόνησε ή την σκότωσαν; Η 19χρονη κόρη Ρώσου ολιγάρχη έπεσε από τον 15ο όροφο - Η σχέση με τον Πούτιν (φωτό)

Bρέθηκε νεκρή μια μόλις ημέρα μετά τα γενέθλιά της

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 19χρονης Valeria Shpilenko, η οποία βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη νεκρή μπροστά στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας στη Μόσχα.

Η άτυχη κοπέλα, που σπούδαζε διεθνή δημοσιογραφία, βρέθηκε νεκρή μια μόλις ημέρα μετά τα γενέθλιά της, ενώ να σημειωθεί πως ήταν κόρη του Ρώσου ολιγάρχη, Andrey Shpilenko.

Photo: Facebook

Βάσει και των όσων μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ο Shpilenko - που ήταν πρώην βουλευτής και υψηλόβαθμο στέλεχος στο πολιτικό κόμμα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν - είπε ότι άκουσε την κόρη του να φωνάζει και έτρεξε στο δωμάτιο της, ωστόσο ήταν πλέον αργά. Το μόνο που βρήκε ήταν το παράθυρο ανοιχτό.

Photo: Google maps

“Για να αποφύγω τη διάδοση ψευδών πληροφοριών, αναγκάζομαι να δημοσιεύσω αυτό το μήνυμα. Βλέπω πώς ορισμένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να παρερμηνεύσουν τις πληροφορίες, τις παρουσιάζουν ως κάτι παραμορφωμένο και υπαινίσσονται ότι ο θάνατος της κόρης μου, είναι εγκληματικής φύσεως. Οφείλεται σε ατύχημα” είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας σε μήνυμα που έστειλε, σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτό προέκυψε από τις έρευνες των Αρχών.  

Photo: Instagram

Ο ίδιος μάλιστα έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό της κόρης του γράφοντας: “Άγγελε μου, αγαπημένη μου κόρη, ξεκουράσου με τον Θεό. Θα ζεις στην καρδιά μου για πάντα”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ