25χρονη γέννησε το παιδί της... μαμάς της, άρα και αδερφή της! Έγινε παρένθετη για να αποκτήσει μωρό η μητέρα της & ο πατριός της (φωτό)

Η 25χρονη κοπέλα θέλησε να βοηθήσει τη μητέρα της η οποία και επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ένα παιδάκι 

Ένα απίστευτο δώρο αποφάσισε να κάνει στη μητέρα της η Χόλι, μια νεαρή γυναίκα από το Ινβερνές, η οποία και γέννησε το παιδί της μαμάς της που είναι και αδελφάκι της.

Η 25χρονη κοπέλα θέλησε να βοηθήσει τη μητέρα της η οποία και επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον νέο της σύζυγο. 

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι η μαμά της έκλαιγε μόνο που έβλεπε μωράκια σε καροτσάκια και έτσι εκείνη θέλησε να κάνει κάτι για αυτό.

“Η μαμά και εγώ ήμασταν πάντα κοντά, οι καλύτερες φίλες. Ο πόνος της με συνέθλιβε” λέει η 25χρονη Χόλι, σύμφωνα και με την Dailymail, με την ίδια να προσθέτει ακόμα ότι:

“Πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί η μητέρα μου, αφού είχε τρία παιδιά, ήθελε να αποκτήσει κι άλλο ένα”.

Η μητέρα της νεαρής Χόλι γνώρισε το νέο της σύζυγο, Άντριου στα 36 της χρόνια και οι δυό τους γρήγορα αποφάσισαν ότι θέλουν να ολοκληρώσουν τον γάμο τους με ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

“Τι θα το είχα αυτό το μωρό, ίσως αναρωτιέστε: μια αδερφή ή μια κόρη; Για μένα, η απάντηση ήταν πάντα ξεκάθαρη. Κάθε μωρό που θα βοηθούσα τη μητέρα μου να αποκτήσει, θα ήταν η αδερφή μου, και τίποτα περισσότερο” λέει η Χόλι.

“Ο Άντριου και η μαμά λαχταρούσαν ένα παιδί από τη στιγμή που παντρεύτηκαν, αλλά η μαμά είχε ζητήσει να στειρωθεί μετά τη γέννηση του Χάρι, κάτι που για πολύ καιρό είχε μετανιώσει.. 

Στη συνέχεια, το 2014, η μαμά, τότε 43 ετών, πήρε το κουράγιο να αντιστρέψει τη διαδικασία, και επισκέφτηκε μια ιδιωτική κλινική στη Γλασκόβη για να το κάνει. Ζούμε στο Ινβερνές. Οι γιατροί εξήγαγαν και πάγωσαν τρία από τα ωάρια της. 

Καθώς η αντιστροφή μπορεί να μην λειτουργήσει, εξήγησαν, τα ωάρια ήταν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σημαίνει ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση θα μπορούσε ακόμα να είναι μια επιλογή” πρόσθεσε ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ