Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δυναμική αρχή σε μία εβδομάδα έντονη- Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ενισχύει το πνεύμα της ανησυχίας & της περιέργειας

Τι μας επιφυλάσσει η αρχή της τελευταίας εβδομάδας του 2020;

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα της πιο περίεργης χρονιάς του αιώνα μας, η οποία περικλείει και την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12, με τη Σελήνη φυσικά στον Καρκίνο.

Σήμερα όμως Δευτέρα, η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Διδύμους και το πνεύμα της εξερεύνησης, της ανησυχίας και της περιέργειας, ενισχύεται από το τρίγωνο που δημιουργεί ο Ήλιος από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Μια δυναμική αρχή σε μια εβδομάδα έντονη και με την Πανσέληνο στον Καρκίνο συγκινησιακά φορτισμένη στην πορεία της.

Ας προσπαθήσουμε σήμερα να κάνουμε τις δραστηριότητες που χρειάζεται, για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας του τέλους της χρονιάς, που θα έχουμε περισσότερη όρεξη και ας μην αφήσουμε τα δύσκολα στις δυο τελευταίες ημέρες του χρόνου στις 30 και 31, που επηρεασμένοι από την «παγωμένη» Πανσέληνο μπορεί να είμαστε πιο αποσυντονισμένοι.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της ημέρας, συνδέει τον τομέα της καριέρας με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Μην παρασύρεστε από το κλίμα των διακοπών και των γιορτών, θα έχετε άλλωστε το τέλος της εβδομάδας όλο δικό σας για να περάσετε καλά. Κοιτάξτε να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές στη δουλειά σας ή αν ψάχνετε για δουλειά να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και να ψαχτείτε περισσότερο.

Μιλήστε σε φίλους, σε γνωστούς, σε πρώην συνεργάτες ή εργοδότες. Οι γιορτές δίνουν πάντα μια χαρά αφορμή για να έρθετε σε επαφή με κάποιους που μπορεί να είχε ατονήσει η σχέση σας.

Μην ξεχνάτε την πορεία του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο μέσα στον τομέα του κοινωνικού ή φιλικού σας κύκλου. Κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους που γνωρίζετε, μπορεί να φανεί εξαιρετικά βοηθητικός στην επαγγελματική σας ζωή. Η Σελήνη στους Διδύμους που θα καταλήξει με ένα εξάγωνο προς τον Άρη στο ζώδιο σας, σας δίνει θάρρος και βοηθά και επικοινωνιακά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους, μες τον τομέα των οικονομικών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, απαιτεί να είστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα πρακτικά οικονομικά που μπορεί να έχετε τώρα στο τέλος της χρονιάς, εισπράξεις, οφειλές, πληρωμές.

Αν έχετε πολλές υποχρεώσεις προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με τις πιο σημαντικές προτεραιότητες, γιατί η μέρα έχει σειρήνες… και ίσως αποσυντονιστείτε και δεν καταφέρετε να φέρετε εις πέρας αυτά που πρέπει.

Βλέπετε, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας κάνει να σκέφτεστε ταξίδια μακρινά και ονειρεμένα, άλλες γιορτές που μπορεί να περνάγατε σε άλλους τόπους ή με άλλους ανθρώπους και γενικά το μυαλό να μην συντονίζεται με αυτά που πρέπει να κάνετε.

Βέβαια, δεν θα ήταν κακή ιδέα, αφού λόγω συνθηκών δεν επιτρέπονται τα ταξίδια, να κανονίσετε μια βόλτα σε μια ωραία περιοχή ή σε ένα μέρος με υπέροχη φύση να περπατήσετε και να σκεφτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας, δίνοντας μια δυναμική διάσταση στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Όμως, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να βγάλει κάποια περίεργα συναισθήματα στην επιφάνεια.

Μην ξεχνάμε ότι σιγά σιγά πλησιάζουμε στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο και μπορεί να έχετε ήδη επηρεαστεί. Ίσως σας βγαίνει ζήλια σε μια σχέση ή και κάποια εμμονή με κάποιο άτομο.

Προσπαθήστε γενικά να αποφύγετε τις συγκρίσεις αυτές τις ημέρες με άλλους, με φίλους, με συνεργάτες και επικεντρωθείτε σε σας και τις δικές σας προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ακόμη, προσέξτε πώς διαχειρίζεστε μια προσωπική σχέση, αυτή με τον-ην σύντροφό σας.

Μην προβάλλετε τις ανασφάλειες σας. Θέματα που σχετίζονται επίσης με τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ