Νίκος Ξανθόπουλος: Το πιο διάσημο "λαϊκό παιδί" του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ποζάρει στα 86 του μαζί με τα 4 εγγόνια του (φωτό)

“Mεγάλωσαν κοντά στον παππού”

Με τα τέσσερα εγγόνια του ποζάρει ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος, που μοιράστηκε την γλυκιά αυτή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πιο διάσημο “λαϊκό παιδί” του παλιού ελληνικού κινηματογράφου είναι στα 86 του χρόνια ένας περήφανος παππούς και θέλησε να μοιραστεί το όμορφο αυτό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους.

 

 

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός έχει τέσσερα εγγόνια, από την κόρη του Μαρία και όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, φαίνεται να του έχουν τρελή αδυναμία.

Άλλωστε ο ίδιος στην ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει στην λεζάντα ότι “μεγάλωσαν κοντά στον παππού”.

Στην φωτογραφία που αναρτήθηκε τον βλέπουμε να κάθεται περιτριγυρισμένος από τα παιδιά της οικογένειας, με τους τρεις κούκλους εγγονούς του να  βρίσκονται από πίσω του και τη εγγονούλα του να του δίνει μια τρυφερή αγκαλιά.

 

Και τα μικρά που μεγαλωσανε κοντά στον παππού ..

Δημοσιεύτηκε από Nikos Xanthopoulos στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

 

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έκανε λαμπρή καριέρα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και ιδιαίτερα τη δεκαετία του 60, οπότε και πρωταγωνίστησε σε δραματικές ταινίες ενσαρκώνοντας συνήθως τον ρόλο του λαϊκού κατατρεγμένου παιδιού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ