Δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη, νοσηλευόμενη με κορωνοϊό στο "Σωτηρία": «Εύχομαι στους "παντογνώστες" αρνητές του εμβολίου να μη νοσήσουν» (φωτό)

Το μήνυμά της από το κρεβάτι του νοσοκομείου... 

Μέσα από το νοσοκομείο "Σωτηρία", όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους αρνητές του εμβολίου.

? Kostas Takis

Δημοσιεύτηκε από Κατια Νιακαρη στις Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Η αστυνομική συντάκτρια της δημόσιας τηλεόρασης, ανέβασε στη σελίδα της στο facebook και μία φωτογραφία της στο κρεβάτι, όπου είναι εμφανώς καταβεβλημένη, παρά το νεαρό της ηλικίας της. 

Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο... Αποφασισα να γράψω δυο λόγια...

Δημοσιεύτηκε από Κατια Νιακαρη στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

«Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο... Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια γιατί σήμερα είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω.

Δημοσιεύτηκε από Κατια Νιακαρη στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Εύχομαι κανείς από όλους εσάς τους «παντογνώστες» να μην νοσήσει από κορωνοϊό... είναι ο ιός τριών βασικών χαρακτηριστικών: του πόνου, του φόβου και της μοναξιάς... περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα, χειροτερεύεις... δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα - ακόμα περισσότερο. Δίνεται μια τεράστια μάχη... Ας ευγνωμονούμε γι αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση!!!!!» έγραψε, χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ