Πριν & μετά την αλλαγή διακόσμησης: Instagram account με 1.3 εκ followers & ολική μεταμόρφωση χώρων με το χεράκι του διακοσμητή (φωτό)

Γιαπιά μεταμορφώνονται σε εντυπωσιακούς χώρους, παλιομοδίτικες κουζίνες αλλάζουν και μετατρέπονται σε μοντέρνα δωμάτια

 

Εντυπωσιακές αλλαγές στην διακόσμηση με τους ειδικούς του χώρου να βάζουν το χεράκι τους και να μεταμορφώνουν σπίτια και δωμάτια σε μικρά “παλάτια”.

Το account Before and After Design έχει 1.3 εκατομμύρια followers στο Instagram και οι φωτογραφίες μας δείχνουν το γιατί.

Photo: Instagram/beforeafter.design

Γιαπιά μεταμορφώνονται σε εντυπωσιακούς χώρους, παλιομοδίτικες κουζίνες αλλάζουν, με την βοήθεια του διακοσμητή και μετατρέπονται σε μοντέρνα δωμάτια.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός κάνει θραύση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και εικόνες από το πριν και το μετά είναι εντυπωσιακές.

Photo: Instagram/beforeafter.design

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που βρήκαμε στο boredpanda οι μεταμορφώσεις δεν είναι μόνο στο εσωτερικό των σπιτιών, αλλά και στο εξωτερικό.

Οι διακοσμητές βάφουν προσόψεις σπιτιών και τα ανακαινίζουν φέρνοντάς τα στο σήμερα. Στις αυλές μπαίνουν λουλούδια και γκαζόν και τα μεγάλα τζάμια δίνουν τη θέση τους στα παλιά παράθυρα φέρνοντας φως στο σπίτι και φυσικά μια μοντέρνα διάθεση.

Photo: Instagram/beforeafter.design

 Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό με τις εικόνες να μας δίνουν ιδέες για τον δικό μας χώρο και να μας δείχνουν ότι με λίγο δουλειά μπορεί κανείς να αλλάξει από το παλιό του μπάνιο μέχρι και την ντουλάπα του.

Photo: Instagram/beforeafter.design

Πολυκατοικίες αλλάζουν και γίνονται υπερμοντέρνες, ακατάστατες ντουλάπες είναι πλέον έτοιμες για να “υποδεχτούν” τα πιο μοδάτα σύνολα και εμείς έχουμε πάρει χαρτί και μολύβι και σκεφτόμαστε τι θέλουμε να μεταμορφώσουμε στο δικό μας σπίτι.

Photo: Instagram/beforeafter.design

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ