Στα 59 του πέθανε ο… “Μπομπ ο Σφουγγαράκης” - Ο σεναριογράφος του διάσημου καρτούν “έφυγε” από την ζωή

Ανάρτηση έκανε και ο δημιουργός του Hey Arnold, που αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον πρώην συνεργάτη του

Σε ηλικία 59 μόλις ετών πέθανε ο σεναριογράφος του διάσημου καρτούν “Μπομπ ο Σφουγγαράκης” με την είδηση να φέρνει μεγάλη θλίψη.

Πρόκειται για τον Tuck Tacker που εκτός από την σκηνοθεσία σεναρίου για τον “Μπομπ Σφουγγαράκι” είχε αναλάβει και ένα άλλα διάσημο καρτούν το “Hey Arnold”.

Ο βετεράνος animator και δημιουργός του καρτούν που έχει κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων “έφυγε” από τη ζωή στις 22 Δεκεμβρίου, σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδει το Variety.

Mike Kropf/Longwood University

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του αδικοχαμένου animator με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

 

“Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια του Tuck Tucker ανακοινώνει τον θάνατο του πατέρα, συζύγου, γιού, αδελφού και θείου μας. Γνωρίζουμε ότι αγαπήθηκε από όλους όσοι τον γνώρισαν” έγραψαν χαρακτηριστικά στο ποστ, χωρίς ωστόσο να κάνουν γνωστή την αιτία θανάτου.

Ανάρτηση έκανε και ο δημιουργός του Hey Arnold, Craig Bartlett ο οποίος αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον πρώην συνεργάτη του.

“Ένας σπουδαίος φίλος, ένας λαμπρός αφηγητής, ο πρώτος που πλησίασα σα όταν ξεκίνησα το "Hey Arnold!" γιατί ήταν ο καλύτερος τύπος που είχα γνωρίσει ποτέ. Θα τον θυμάμαι πάντα στο σχέδιο του, τα χέρια μαυρισμένα ως στους αγκώνες με γραφίτη, γόμα και ξέσματα παντού, ζωντανεύουν τους χαρακτήρες μου. Είμαι τόσο τυχερός που δούλεψα μαζί του για τόσα χρόνια. Έδωσε και έδωσε. Μου λείπει ήδη, η καρδιά μου είναι σπασμένη. Ξεκουράσου Tuck Tucker" έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ