Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η επιρροή της αυριανής Πανσελήνου μας κάνει πιο κυκλοθυμικούς & ανασφαλείς

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Η Σελήνη περνά στο συναισθηματικό και ευαίσθητο λημέρι της τον Καρκίνο σήμερα το μεσημέρι, για να ολοκληρώσει την τελευταία Πανσέληνο ξημερώματα Τετάρτης στις 5:23 πμ.

Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στις 08ο 53΄μοίρες του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και θα επηρεάσει περισσότερο την παρορμητική ομάδα ζωδίων, δηλαδή Κριούς με γενέθλια στο τέλος Μαρτίου, Καρκίνους με γενέθλια στο τέλος Ιουνίου, Ζυγούς με γενέθλια στο τέλος Σεπτεμβρίου και Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος Δεκεμβρίου ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στη μοίρα που γίνεται η Πανσέληνος, με απόκλιση 1 μοίρας στα παρορμητικά ζώδια.

Φυσικά, η επιρροή έχει αρχίσει ήδη και θα κορυφωθεί απόψε το βράδυ και αύριο. Η τάση είναι να γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί, να μην ελέγχουμε εύκολα τα συναισθήματα μας ή να νιώθουμε μεγαλύτερη ανασφάλεια. Καλώς ή κακώς βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά από αυτά που σε άλλες ημέρες καταφέρνουμε να κρύψουμε.

Έχω πει πολλές φορές πως η Πανσέληνος λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός αυτού που αισθανόμαστε. Αν τα συναισθήματα μας είναι ευχάριστα και αισιόδοξα νιώθουμε τη ζωή εκείνες τις ημέρες σαν ένα κοσμικό πάρτι, αν αντιθέτως είμαστε ανήσυχοι, στενοχωρημένοι ή φοβισμένοι, τότε βγαίνει στην επιφάνεια σαν πανικός.

Όπως καταλαβαίνετε, μιας και μιλάμε για συναίσθημα, όλα είναι υποκειμενικά. Ο καθένας εκφράζει τη δική του αλήθεια χωρίς να φιλτράρεται απαραίτητα από την κοινή λογική.

Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Χείρωνα ξυπνά πληγές από το παρελθόν, αλλά το υποστηρικτικό εξάγωνο του Ουρανού μας καλεί να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε το νέο που μπαίνει με ορμή στη ζωή μας. Λίγη ευελιξία στα προγράμματα μας και λίγη ψυχραιμία θα σώσουν την κατάσταση.

Φυσικά τα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα κάνουν πάντα αισθητή την παρουσία τους σε αυτές τις περιόδους.

ΚΡΙΟΣ

Πιο συναισθηματικοί μπορεί να γίνετε με αυτό το φεγγάρι στον Καρκίνο σήμερα, που σας ωθεί να είστε λίγο πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Η αυριανή Πανσέληνος θα λάβει χώρα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για σας τους Κριούς κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα εκεί καλείστε να τα επιλύσετε.

Άλλωστε, είναι ευκαιρία στο πνεύμα των εορτών και της έλευσης μιας καινούριας χρονιάς να βρείτε κοινό έδαφος και να μην πυροδοτήσετε εντάσεις. Γιατί δεν θα είναι και δύσκολο όπως καταλαβαίνετε. Επειδή όλοι θα είναι υπερευαίσθητοι κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, μια λάθος λέξη ή βλέμμα μπορεί να ξεσηκώσει απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Φυσικά ενδέχεται να παίζουν κι άλλα σενάρια σε σχέση με την οικογένεια ή το σπίτι σαν ακίνητο. Ψυχραιμία Κριοί μου. Σήμερα όσες υποχρεώσεις κι αν έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, κοιτάξτε να ασχοληθείτε λίγο και με τις προσωπικές σας ανάγκες ή και να χαλαρώσετε σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από σήμερα το μεσημέρι στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή έξαψη αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς αυξάνονται και πληθύνονται οι υποχρεώσεις σας. Τελευταίες ημέρες του έτους κι ίσως χρειάζεται να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, πελάτες, γνωστούς και φίλους ή μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε πριν την έλευση του 2021 και ο χρόνος δεν σας φτάνει.

Μέσα σε όλα είναι και οι μετακινήσεις για αγορές ίσως της τελευταίας στιγμής ή κάποιες ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις που πρέπει να κάνετε σε οικονομικό επίπεδο.

Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που έχετε όρεξη να είστε ίσως πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά προσέξτε τις παγίδες και μην παρασυρθείτε σε άσκοπες συζητήσεις που εκφράζουν υποκειμενικές απόψεις και καταλήγουν είτε σε καβγάδες είτε σε αδιέξοδα! Προσέξτε και με το μεταφορικό σας μέσο αυτές τις ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο το μεσημέρι και βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Καθώς στο τέλος της χρονιάς οι απαιτήσεις σε έξοδα είναι αυξημένες, μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι πώς θα τακτοποιήσετε κάποιους λογαριασμούς ή πώς θα ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες.

Από την άλλη, για κάποιες-ους μπορεί να είναι και μια προσωπική σχέση που μπορεί να σας δημιουργεί στρες, αν νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της κατάστασης ή δεν υπάρχει η θερμή ανταπόκριση στα συναισθήματα σας από την άλλη πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση μην το αναγάγετε σε δράμα και μην γίνεστε υπερβολικοί στο πώς θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Α και κάτι ακόμη… μην τσακίσετε σήμερα και αύριο τις πιστωτικές σας κάρτες!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ