Survivor - Τριαντάφυλλος: Ο μεγάλος "νικητής" των social media - Και ξαφνικά το Twitter βρήκε τον άνθρωπό του

Στο στόχαστρο του Twitter μπήκε ο Τριαντάφυλλος και τα σχόλια "έπεσαν" βροχή

Μπορεί ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τριαντάφυλλος να είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, ωστόσο φαίνεται ότι ο τραγουδιστής έχει ήδη βγει νικητής στα social media και ειδικά στο Twitter.

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ξεσάλωσαν για ακόμα μια φορά και σχολίασαν με χιουμοριστικές αναρτήσεις τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Twitter μπήκε ο Τριαντάφυλλος με τα σχόλια να "πέφτουν" βροχή.

"Τι θα κάνεις σε περίπτωση που αποχωρήσεις; Τριαντάφυλλος: Θα πάω στο Shopping Star" είναι ένα μόνο από τα σχόλια που γράφτηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την εμφάνιση του τραγουδιστή στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στο Twitter για ακόμα μια ημέρα το τρεντάρει το #Survivorgr και οι χρήστες έχουν βαλθεί να μας αποτελειώσουν με τα όσα γράφουν στην πλατφόρμα. Φωτογραφίες αλλά και "έκτακτα" για την νίκη του τραγουδιστή φιγουράρουν στις πρώτες αναζητήσεις του Twitter Που λατρεύει να τρολάρει τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Τα σχόλια πολλά και άκρως ξεκαρδιστικά με στιγμιότυπα από την εμφάνιση του Τριαντάφυλλου στο Survivor να "δίνουν και να παίρνουν" στο Twitter που έχει βρει πια τον άνθρωπό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ