Τι κι αν είναι γαλαζοαίματοι! - Αυτοί είναι οι πρίγκιπες & οι πριγκίπισσες που κόλλησαν κορωνοϊό (φωτό)

Ο ιός χτύπησε διαφορετικά το κάθε βασιλικό μέλος

Ο κορωνοϊός στέρησε την ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι αριθμοί αυτοί τριπλασιάζονται αν μετρήσουμε πόσοι νόσησαν. Από την πανδημία δεν ξέφυγαν ούτε οι γαλαζοαίματοι καθώς δεν ήταν λίγοι οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες που κόλλησαν τον ιό.

Η πανδημία δεν έχει οικονομικά κριτήρια και ο καθένας από έμας μπορεί να νοσήσει από τον ιό. Το ίδιο συνέβη και σε ορισμένα μέλη βασιλικών οικογενειών.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ένα από τα πρώτα βασιλικά πρόσωπα που έγινε γνωστό ότι κόλλησε τον COVID-19.

Το 2020 ήταν μια περίεργη χρονιά που έβαλε πλλούς από εμάς σε αναμονή. Η Parismatch με αφορμή και το τέλος της χρονιάς αυτής συγκέντρωσε τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες που είχαν την ατυχία να κολλήσουν κορωνοϊό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Ο πρίγκιπας Κάρολος

Η πριγκίπισσα Claire του Βελγίου

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Joackim του Βελγίου

Van Katwijk Patrick /DPA/ABACA

Η Marie - Christine, σύζυγος του πρίγκιπα Michael

Jackson Chris PA wire/ABACA

Ο πρίγκιπας Carl Philip και η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας

Ο πρίγκιπας Christian της Δανίας

Να πούμε ότι όλα τα μέλη των βασιλικών οικογενειών που νόσησαν δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν ενώ ο ιός "χτύπησε" διαφορετικά στον καθένα.

Η Μαριε-Ψηριστινε του Κεντ, η σύζυγος του Πρίγκιπα Michael - ένα από τα ξαδέρφια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β '- υπέστη ακραία κόπωση και τρομερό πυρετό, ενώ ο Πρίγκιπας Christian της Δανίας,ήταν ασυμπτωματικός.

Επιπλέον, εάν η μόλυνση ορισμένων - όπως του πρίγκιπα Carl Philip καιτης πριγκίπισσας Σόφιας της Σουηδίας - ανακοινώθηκε την ίδια ημέρα που έκαναν τα τεστ τους, για άλλους οι πληροφορίες αυτές δεν έγιναν γνωστές μέχρι πολύ αργότερα. Αυτό συνέβη κυρίως στην περίπτωση της πριγκίπισσας Claire του Βελγίου - σύζυγο του πρίγκιπα Laurent - και του πρίγκιπα William της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ