«Ο πατέρας μου, ο Γιάννης Πάριος, δεν είχε παπούτσια. Το καταλαβαίνεις;»- Ο ταλαντούχος Νικόλας Βαρθακούρης για την "μοιραία" σχέση του με την μουσική & τους γονείς του (φωτό)

«Η μουσική ήταν κάλεσμα, είναι η αποστολή μου. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ...». 

Ο Νικόλας Βαρθακούρης, ο 25χρονος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, ασχολείται με την μουσική και έχει, μάλιστα, κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα του τραγούδια και το πρώτο του videoclip με το ψευδώνυμο "Good job Nicky". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala Greece (@galagreece)

 

Ο μικρότερος γιος του τραγουδιστή του έρωτα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala όπου μίλησε για τη σχέση του με τη μουσική, αλλά και τους γονείς του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicky (@goodjobnicky)

«Η μουσική ήταν κάλεσμα, είναι η αποστολή μου... Είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Την μουσική την αποδέχτηκα ως σκοπό μου. Πάντα μου ψιθύριζε, πάντα μου το έλεγε, αλλά δεν ήθελα να το ακούσω. Την πρώτη φορά που το άκουσα με ωριμότητα ήταν στα 16 μου... Τότε έπαιζα μπάσκετ και το συνέχισα για πολύ ακόμα, μέχρι τα 19-20 μου. Μέχρι που τραυματίστηκα. Αλλά παράλληλα είχα αρχίσει να κάνω μουσική. Την ακόνιζα...» αναφέρει ο Νικόλας, ενώ συμπληρώνει πως «η μουσική μου είναι ένα δώρο που δεν ανήκει ούτε σε μένα τον ίδιο. Εγώ λειτουργώ ως ενδιάμεσος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicky (@goodjobnicky)

Ο ίδιος μίλησε και για τους διάσημους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη και το πως αντιμετωπίζουν τη μουσική του. 

«Όταν ο πατέρας μου αποστασιοποιηθεί από το γεγονός ότι είμαι γιος του, όταν υπερβεί τη συγκίνηση, μιλάμε πιο μουσικά και καλλιτεχνικά» λέει για τον μπαμπά του.

Όσο για την μαμά του, Σοφία Αλιμπέρτη; «Η μητέρα μου είναι άνθρωπος που προσεγγίζει το συναίσθημα. Θα μου πει “με πείθεις εδώ, έχεις ερμηνεύσει εδώ, δεν έχεις ερμηνεύσει εδώ”. Και δόξα τω Θεώ είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Δεν μου λέει τίποτα πια. Μόνο, με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει “Αχ βρε Νικόλα” και μου το κλείνει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι για πάντα, γιατί τους κάνω περήφανους».

Ο Νικόλας Βαρθακούρης τονίζει πως δεν φοβάται μήπως τους απογοητεύσει και εξηγεί τον λόγο. «Δεν το έχω, γιατί δεν μου το έδωσαν οι γονείς μου. Αυτό που κάνω εγώ σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου είναι να ακολουθώ μια συμφωνία που έχω κάνει με τον εαυτό μου και ούτε ο πατέρας μου, ούτε η μάνα μου, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να με σταματήσει. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ποιον θα απογοητεύσω, ακόμα και στο οικογενειακό επίπεδο. Δεν με νοιάζει καθόλου... Εδώ δεν με νοιάζει να απογοητεύσω εμένα. Και με έχω απογοητεύσει εκατό χιλιάδες φορές...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicky (@goodjobnicky)

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας «Έχω ζήσει μια πολύ καλή ζωή λόγω της μουσικής. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε παπούτσια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις. Δεν είχε παπούτσια. Έπρεπε να φύγει στα 19 του από την Πάρο και να έρθει στην Αθήνα χωρίς παπούτσια. Ο μπαμπάς μου έχει περάσει πολύ δύσκολα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicky (@goodjobnicky)

Αναφέρει, επίσης, δε πως η καταναλωτική κουλτούρα δεν τον αφορά. «Δεν έχω την κακομαθημενιά μέσα μου. Να θέλω κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Δεν με αφορά η καταναλωτική κουλτούρα. Δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ζωής. Είμαι ευλογημένος να ζω μια ζωή χωρίς πολλά άγχη για την ποιότητά της. Έχω όμως άλλα άγχη. Από τα 14 μου έχω ένα εσωτερικό συμβόλαιο, το οποίο ακολουθώ ασταμάτητα. Είναι το πλάνο της ζωής μου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ