Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος μας φορτίζει συναισθηματικά- Προσοχή σε επικοινωνία & μετακινήσεις

Προσοχή και υπομονή σήμερα... 

Η μέρα της Πανσελήνου είναι πάντα πιο ιδιαίτερη και καθώς η συγκεκριμένη Πανσέληνος γίνεται τόσο κοντά στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς μπορεί να νιώθουμε συναισθηματικά φορτισμένοι. Η συσσωρευμένη κούραση αυτής της χρονιάς με τις ιδιαιτερότητες της, το στρες και η καθημερινή αγωνία για την ασφάλεια μας σίγουρα έχει γράψει μέσα μας και μπορεί να βγαίνει με έναν έντονο τρόπο.

Τις πρωινές ώρες ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μας ωθεί να αναπολούμε το παρελθόν σχέσεων και καταστάσεων, τότε που όλα φάνταζαν πιο όμορφα και πιο ζεστά αυτές τις ημέρες.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στη διάρκεια της ημέρας δημιουργεί ένα μικρό αλαλούμ στην επικοινωνία, αλλά και τις μετακινήσεις μας, γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε πιο προσεκτικοί και στους δρόμους και σαφώς πιο υπομονετικοί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου ας είστε λίγο πιο καχύποπτοι σήμερα όταν σας τάζουν πολλά, είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιο συναισθηματικοί θα είστε σήμερα αναπολώντας ίσως το παρελθόν και ψάχνοντας στο περιβάλλον σας οτιδήποτε σας θυμίζει κάτι ή σας κάνει να νοσταλγείτε το παρελθόν… από μια φωτογραφία, ένα τραγούδι, ένα βιντεάκι.

Βέβαια, αυτό καταλαβαίνετε ότι κάνει κάπως δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις ή στη δουλειά που έχετε, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την ημέρα σας. Πηγαίνετε με το κύμα, αφήστε το συναίσθημα σας να βγει με όποιο τρόπο νιώθετε εσείς καλύτερα, φροντίστε να κάνετε εκτός από δουλειές και κάτι που σας ευχαριστεί, όπως το να μαγειρέψετε ένα αγαπημένο σας φαγητό ή γλυκό ή να δείτε μια ταινία που θα σας χαλαρώσει.

Από την άλλη, προσέξτε λίγο στις επαφές σας με άλλους που μπορεί να είναι πιο υπερευαίσθητοι αυτές τις ημέρες από σας, γιατί μια συζήτηση μπορεί να κοστίσει αν δεν την προσέξετε. Ακόμη μια μέρα που θέματα οικογενειακά και του σπιτιού μπορεί να είναι στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σε συνδυασμό με μια ευαίσθητη όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα κάνουν τη σημερινή μέρα ιδανική αν είστε καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές, γενικώς άνθρωποι που έχετε ανάγκη να εμπνευστείτε για να παράγετε έργο.

Αλλά αν είστε από την πλευρά των τεχνοκρατών, που περιμένουν να γίνονται όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει και κατά γράμμα, τότε τα πράγματα μάλλον θα είναι αρκετά πιο δύσκολα. Βλέπετε, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή δεν επιτρέπει πολύ οργάνωση στην καθημερινότητα σας τη σημερινή μέρα, ενώ κάνει και πιο φορτισμένες τις συζητήσεις, ακόμη και τις μετακινήσεις σας αν τρέχετε να προλάβετε να κλείσετε εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής ή έχετε πρακτικές δοσοληψίες.

Αλλά μην βράζετε στο ζουμί σας και εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Πάρτε τον χρόνο σας, κάνετε τα απολύτως απαραίτητα, προσέξτε στις οικονομικές σας δοσοληψίες, ειδικά οι γεννημένοι τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με διάθεση γιο γιο, πότε πάνω πότε κάτω, έρχεται η σημερινή Πανσέληνος, καθώς ξύνει πληγές από το παρελθόν, πρόσφατο και παλιότερο.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως φέρνει στην επιφάνεια κάποια άλυτα θέματα σε μια σχέση, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, ερωτική, φιλική ή με κάποιο στενό συνεργάτη. Ή μπορεί ακόμη να φέρνει και μια τάση εξιδανίκευσης του παρελθόντος, τότε που όλα έμοιαζαν πιο όμορφα, πιο χαρούμενα, πιο ευδιάθετα.

Το θέμα δεν είναι να διώξουμε αυτά τα συναισθήματα, αλλά να δούμε πώς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε, ώστε να ζούμε το τώρα και να κάνουμε καλύτερες επιλογές στις σχέσεις μας προσωπικές και μη. Ακόμη σήμερα προσέξτε, γιατί μπορεί να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από τους ανθρώπους σας και όλο αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση.

Επίσης, καλό θα ήταν να είστε πολύ καχύποπτοι με τις θεωρίες συνωμοσίας που μπορεί να διαβάζετε και να τις διαδίδετε. Σε μια χρονιά που γεμίσαμε «ψευδείς ειδήσεις» ας μην είμαστε κι εμείς οι ίδιοι μέρος τους άθελα μας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ