Σκοταδισμός! Πόσο κρίμα! Ο Μητροπολίτης Κυθήρων: Μην κάνετε το εμβόλιο παράγεται με έμβρυα από εκτρώσεις! Έλεος πάτερ (βίντεο)

Σάλος με τα σχόλια του Μητροπολίτη Σεραφείμ

Ανησυχητικές οι απόψεις που εξέφρασε ο Μητροπολίτης Κυθήρων για το εμβόλιο του κροωνοϊού, καθώς ο ίδιος παρότρεινε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μάλιστα ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ότι το εμβόλιο παράγεται από έμβρυα εκτρώσεων! 

Ειδικότερα ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ μετά τον εσπερινό της Κυριακής και ενώ ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος εμβολιαζόταν στον Ευαγγελισμό, προχώρησε σε δηλώσεις που έφεραν σάλο, με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων ότι:

"Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων".

Ο Μητροπολίτης συνέχισε λέγοντας ότι: Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: "έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων". Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ