Συγκλόνισε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4: “Την πρώτη μέρα που τραγούδησα, σκοτώθηκε ο πατέρας μου” (βίντεο)

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Συγκίνησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4, με τον ίδιο να αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και στον πατέρα του που πέθανε όταν εκείνος ήταν μόλις 15 χρονών.

Μιλώντας στις κάμερες, στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τριαντάφυλλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ειδικά όταν αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του.

 

 

"Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και να βοηθήσω τον εαυτό μου. Χρόνια με τα χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου" είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος, που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

 

 

"15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στον δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Από εκεί έγινα ακόμα πιο δυνατός” πρόσθεσε ακόμα ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ