Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τι μας επιφυλάσσει η τελευταία μέρα του 2020;

Μια ιδιαίτερη μέρα με αστρολογικό ενδιαφέρον η 31η Δεκεμβρίου 2020... 

Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα, όχι μόνο γιατί το βράδυ θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, αλλά γιατί και οι αστρολογικές ενδείξεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι τις 20:57 στο ζώδιο του Καρκίνου και οι κύριες όψεις της στη διάρκεια της ημέρας θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό. Η βιασύνη, η πίεση, θα κυριαρχούν στη διάρκεια της ημέρας, αφού προφανώς όλοι θα τρέχουν να προλάβουν για να ετοιμαστούν για το πολυπόθητο βράδυ.

Εξακολουθεί φυσικά και ο απόηχος της χθεσινής Πανσελήνου σε συναισθηματικό επίπεδο, που τους κάνει όλους πιο ευαίσθητους και πιο εύθικτους, καθώς η τάση θα είναι να τα παίρνουμε όλα προσωπικά. Στις 20:58 η Σελήνη περνά στον Λέοντα και σίγουρα είναι μια πιο ταιριαστή στο πνεύμα της βραδιάς Σελήνη, πιο εορταστική.

Όμως ακόμη και σε μια κανονική χρονιά, όταν η πρώτη όψη που κάνει η Σελήνη είναι η αντίθεση με τον Κρόνο κάτι λείπει, κάτι δεν είναι τόσο ευχάριστο ή έχει μια πιο βαριά αίσθηση. Ευτυχώς η αντίθεση αυτή ολοκληρώνεται μόλις λίγα λεπτά πριν μπει ο καινούριος χρόνος και η κυρίαρχη όψη τις πρώτες ώρες του 2021 είναι η αντίθεση με τον Δία.

Η αντίθεση αυτή δημιουργεί θετικά συναισθήματα, γενναιοδωρία, γινόμαστε πιο ανοιχτοί στην προσέγγιση των άλλων, αλλά ίσως και πιο υπερβολικοί στις εκδηλώσεις και τα πάθη μας.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ καλύτερα να κυριαρχεί η όψη με τον Δία στο ξεκίνημα μιας χρονιάς κι ας κάνουμε και λάθη και ας είμαστε και λίγο πιο υπερβολικοί.

Η νέα χρονιά, όπως ήδη έχετε δει από τις προβλέψεις μου, είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Θα ευχηθώ σε όλους υγεία και αισιοδοξία!

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία ημέρα μιας απαιτητικής και δύσκολης χρονιάς για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας αγαπητοί μου Κριοί, ξετυλίγεται μπροστά σας και στο μεγαλύτερο μέρος της είστε σε μια εγρήγορση για να προλάβετε να ανταποκριθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας επαγγελματικές, οικογενειακές, για να ετοιμαστείτε για το διαφορετικό ρεβεγιόν της φετινής Πρωτοχρονιάς.

Η Σελήνη στον Λέοντα καταφθάνει το βραδάκι για να αλλάξει τη διάθεση σας, να σας κάνει πιο εκδηλωτικούς στα συναισθήματα σας και πιο πρόθυμους να γιορτάσετε έστω και με διαφορετικό τρόπο. Βάλτε λοιπόν το καλύτερο χαμόγελο και το πιο γιορτινό ντύσιμο και δεν πειράζει αν δεν μπορείτε να βγείτε.

Γιορτάστε με τα αγαπημένα πρόσωπα σας, έστω και με zoom ή όπως αλλιώς επιθυμείτε. Το 2021 έρχεται και για σας θα είναι πιο ευχάριστο ως εμπειρία! Σας το υπόσχομαι!

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία μέρα της χρονιάς συνεχίζει το πανδαιμόνιο στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε πριν απολαύσετε το εορταστικό δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη στην πορεία της στον Καρκίνο, με τις όψεις που δημιουργεί μέχρι το βράδυ, δημιουργεί μια φρενίτιδα στους ρυθμούς της ημέρας κι ίσως και κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, πελάτες ή άτομα που έρχεστε σε επαφή.

Το βράδυ ανήκει στο σπίτι, την οικογένεια και τα απολύτως δικά σας και έμπιστα άτομα. Ακόμη και σε μια χρονιά χωρίς περιορισμούς, μάλλον το σπίτι σας ή το πατρικό σας θα ήταν η καλύτερη διέξοδος σας με μια Σελήνη στον Λέοντα να κυριαρχεί το βράδυ της αλλαγής του χρόνου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιμηθείτε πριν αλλάξει ο χρόνος!

Ετοιμάστε ένα ωραίο δείπνο για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους σας, βρείτε ωραία μουσική υπόκρουση και υποδεχτείτε μια χρονιά που ναι μεν θα σας κουράσει λίγο παραπάνω, αλλά θα είναι εξαιρετικά παραγωγική επαγγελματικά και οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο μεγαλύτερο μέρος της η μέρα, με την Σελήνη στον Καρκίνο, σας ωθεί να δείτε τα πρακτικά θέματα ή της προετοιμασίας για την Πρωτοχρονιά ή των εκκρεμοτήτων που μπορεί να έχετε σε αγορές, δουλειές και υποχρεώσεις. Προσέξετε λίγο παραπάνω βέβαια με τα έξοδα, διότι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη σάς κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς στις αγορές σας.

Η Σελήνη περνά το βράδυ στον αγαπημένο σας Λέοντα και μπορεί να μην επιτρέπεται να βγείτε και να το ρίξετε έξω χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι πρωίας, ποιος σας εμποδίζει όμως να το κάνετε σπίτι σας;

Λίγη φαντασία και όρεξη χρειάζεται για να γιορτάσετε την έλευση μιας πολύ πιο θετικής χρονιάς, για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, που υπόσχεται να ανοίξει τους ορίζοντες σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ