7 γαλαζοαίματοι που εγκατέλειψαν τον τίτλο τους για την αγάπη - Από τον πρίγκιπα Harry & την Meghan στον βασιλιά Edward (φωτό)

Ανάμεσα σε αυτούς και ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ

Μπορεί να ήταν γαλαζοαίματοι και να διεκδικούσαν ακόμα και τον θρόνο, ωστόσο αυτά τα 7 μέλη βασιλικών οικογενειών είπαν αντίο στους τίτλους τους και τους εγκατέλειψαν για την αγάπη.

Ο πρίγκιπας Harry δεν είναι ο μόνος που άφησε το παλάτι για τα μάτια της Meghan Markle, αφού πριν από αυτόν και άλλοι γαλαζοαίματοι επέλεξαν να ζήσουν μια πιο φυσιολογική ζωή.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, που άφησε τους τίτλους του πρίγκιπα για να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle 

Στις 8 Ιανουαρίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους την βασιλική οικογένεια και να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά από το παλάτι.

Ο πρίγκιπας Philip

Μπορεί πλέον να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας ωστόσο ο ίδιος πριν παντρευτεί την βασίλισσα Ελισάβετ κατείχε τον τίτλο του πρίγκιπα σε Δανία αλλά και Ελλάδα, όπως αναφέρει και το Hello.

Ο βασιλιάς Edward  VIII

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith (@minguseyes)

Πρόκειται ίσως για το πιο γνωστό βασιλικό μέλος που "άφησε" τους γαλαζοαίματους για την αγάπη, καθώς απαρνήθηκε ολόκληρο θρόνο για να παντρευτεί την αγαπημένη του Wallis Simpson.

Η πριγκίπισσα Mako

Πρόκειται για την πριγκίπισσα της Ιαπωνίας η οποία το 2017 αρνήθηκε τους τίτλους της και τον θρόνο της για να είναι μαζί με τον καλό της Kei Komuro.

Η πριγκίπισσα Sayako

Πριν από τη Mako ένα ακόμα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ιαπωνίας είπε όχι στους τίτλους της για να παντρευτεί έναν "θνητό".

Ο πρίγκιπας Friso

Ο Δανός πρίγκιπας παντρεύτηκε το 2014 την Mable Wisse Smit, ωστόσο δεν είχε την ευχή του Κοινοβουλίου, γεγονός που οδήγησε στο να απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο βασιλιάς Carol ΙΙ

Όχι μία αλλά δύο φορές αναγκάστηκε να απαρνηθεί τον θρόνο του. Την πρώτη φορά λόγω ενώς δεσμού που είχε το 1925 και την δεύτερη για πολιτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ