Πρωτοχρονιά 2021: Η Michelle Pfeiffer με πυτζάμες εύχεται στον Rocky- Sylvester Stallone - Η Jennifer Lopez ξεσηκώνει τη Νέα Υόρκη (φωτό- βίντεο)

Πως έκαναν ρεβεγιόν οι celebrities;

Αυτή η Πρωτοχρονιά είναι διαφορετική για όλους μας - ακόμη και για τους σταρς του Hollywood - οπότε όλοι νιώθουμε κάπως περίεργα στις νέες συνθήκες που επικρατούν λόγω της Covid-19.

H Michelle Pfeiffer, σε ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram, αναρωτιέται τι θα έπρεπε να φορέσει φέτος για το ρεβεγιόν, αν θα έπρεπε να κάνει μία προσπάθεια και να στολιστεί ή απλά να βάλει τη φόρμα της.

 

 

H Liz Hurley πάλι και ο γιος - κλώνος της, Damian, δεν το σκέφτηκαν καθόλου... Έβαλαν τα καλά τους και γιόρτασαν αυτή την Πρωτοχρονιά του lockdown με κάθε επισημότητα - και με σύνολα Dsquared2.

 

 

Από την άλλη, στην αντίπερά όχθη η Jennifer Lopez που έζησε μια "σουρεαλιστική" Πρωτοχρονιά, όπως περιγράφει στις αναρτήσεις της στο instagram

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Η ίδια, μαζί με την ομάδα, ντυμένη σαν ροκ πριγκίπισσα, με σακάκι Balmain, γαλάζιο τούλινο φόρεμα και μαύρες μπότες- λουστρίνι, πήρε το τρένο για την Times Square, όπου έκανε ένα εντυπωσιακό show για την αλλαγή του χρόνου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Η Λατίνα star ξεσήκωσε τη Νέα Υόρκη του κορωνοϊού και του lockdown με την εντυπωσιακή performance της, ενώ μας χάρισε και μια σειρά υπέροχων λήψεων μέσα σε ένα από τα βαγόνια του τρένου. 

Η Lopez άλλαξε χρόνο τραγουδώντας «In The Morning», ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις - μεταξύ άλλων και - με το διαμαντένιο head-piece του Valentino που κάλυπτε όλο το πρόσωπό της.

O, δε, Cristiano Ronaldo καλωσόρισε το 2021 ποστάροντας μία φωτογραφία της οικογένειάς του.

Ο ίδιος, η σύντροφός του Georgina Rodriguez και τα 4 παιδιά του πόζαραν στον φακό ενώ πίσω τους ξεχώριζαν τα μπαλόνια με το 2021.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ