«Θα βρεθούμε ξανά»: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ & οι 4 στιγμές που θα θυμάται από το 2020 (φωτό)

Οι φωτογραφίες που συνόδευαν το μήνυμά της... 

Το μήνυμά της έστειλε, όπως κάθε χρόνο, για την Πρωτοχρονιά του 2021 η βασίλισσα Ελισάβετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

«Θα πρέπει να αντλούμε κουράγιο από το γεγονός ότι, παρά το ότι μπορεί να πρέπει να υπομείνουμε αρκετά δεινά ακόμη, καλύτερες μέρες θα έρθουν. Θα είμαστε ξανά με τους φίλους και τις οικογένειές μας. Θα βρεθούμε ξανά» ανέφερε η 95χρονη βασίλισσα στο μήνυμά της, ενώ στη συνέχεια, ευχήθηκε «Καλή χρονιά με υγεία».

Μάλιστα, η Ελισάβετ ξεχώρισε και τέσσερις στιγμές από την χρονιά που πριν λίγες ώρες αποχαιρετήσαμε, με τις αντίστοιχες φωτογραφίες να αναρτώνται στους επίσημους λογαριασμούς του Παλατιού στα social media, συνοδεύοντας την ευχή της για το 2021.

Η πρώτη φωτογραφία είναι με την ίδια και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, την ώρα που διαβάζουν την κάρτα που έφτιαξαν για εκείνους τα 3 δισέγγονά τους, παιδιά του William και της Kate, George, Charlotte και Louis, για την 73η επέτειο των γάμων τους

Με την δεύτερη η βασίλισσα θέλησε να τιμήσει τους εργαζόμενους στο εθνικό σύστημα υγείας της Μ. Βρετανίας - είναι ο εμβληματικός στρογγυλός πύργος του Κάστρου του Windsor φωτισμένος μπλε προς τιμήν του NHS.

Η τρίτη είναι μία φωτογραφία της Βασίλισσας στο Piccadilly Circus του Λονδίνου, συνοδευόμενη από ένα απόσπασμα της ομιλίας της στους Βρετανούς τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η τέταρτη είναι από την στιγμή που δίνει τον τίτλο του Sir στον 100χρονο Tom Moore, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 33 εκατ. λίρες για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ