Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πιο απαιτητική η σημερινή ημέρα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες & Ιχθύες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της πρώτης εργάσιμης ημέρας της εβδομάδας και του μήνα για τους περισσότερους.

Θέματα που αφορούν στην υγεία, τη φυσική μας κατάσταση, ειδικά αν το παρακάναμε στη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα θέματα της παιδείας, αλλά και τα επαγγελματικά θα μας προβληματίσουν περισσότερο.

Είναι όμως η κατάλληλη μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, το σώμα μας. Θετική μέρα για να ξεκινήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να κάνουμε μια πιο αυστηρή διατροφή.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε.

Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα και -καθώς ο Ερμής συναντά τα ξημερώματα της Τρίτης τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά επηρεάζει από τη σημερινή μέρα- αν συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε, χωρίς να ξεφεύγει η προσοχή σας, θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας.

Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι γιορτές από κάτω και δεν προσέχατε τη διατροφή, τον ύπνο ή δεν είχατε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται για στόχους υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους για το μέλλον. Με την επιρροή της όψης Ερμή-Πλούτωνα, που ολοκληρώνεται αύριο αλλά επηρεάζει από σήμερα, γίνεστε πιο πεισματάρηδες, πιο πιεστικοί, προκειμένου να βγουν οι στόχοι σας και λίγο πιο απόλυτοι σε σχέση με τον τρόπο που θέλετε να γίνουν όλα.

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όμως λίγο, διότι με άγχος και πίεση δεν θα βγει πουθενά αυτό που θέλετε. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στην ημέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Πιθανώς να χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας.

Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μπορεί η πρώτη μέρα δουλειάς μετά τις γιορτές να σας πέφτει λίγο βαριά για όσους εργάζεστε. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας και όλα σιγά σιγά θα επιλυθούν. Ακόμη σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά.

Αυτό αφορά τόσο σε θέματα οικογενειακών οικονομικών όσο και των οικονομικών μιας συνεργασίας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν ελέγχετε την κατάσταση όπως θα θέλατε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ