Όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε "μεγάλες κουβέντες" με παιδιά - Mια απολαυστική συνέντευξη από τους εκπροσώπους του μέλλοντος

Μία συνέντευξη στους πιο σκληρούς εκπρόσωπους του μέλλοντος αυτού του τόπου...

«Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά; Έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα» τραγούδησε πριν αρκετά χρόνια ο Διονύσης Σαββόπουλος. 

Μία διαφορετική συνέντευξή έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των παιδιών του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Άτρακτος».

 Στις «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο, το μικρόφωνο και τη δυνατότητα να ρωτήσουν ό,τι τους προβληματίζει, τους κεντρίζει το ενδιαφέρον, υποβάλλοντας «σκληρές» ερωτήσεις σε αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα.

 

 

Σκοπός της εκπομπής/δράσης της Atraktou «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» , είναι να δώσει βήμα στα μικρά παιδιά και την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να επιστρέψουν στην αθωότητα, και να θυμηθούν πως είναι να λες ό,τι σκέφτεσαι, χωρίς φίλτρα και αναστολές.

Τα παιδιά άλλωστε κλείνουν τα αυτιά τους στις συμβουλές, αλλά ανοίγουν τα μάτια τους στα…παραδείγματα. Έτσι λοιπόν η Atraktos αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ θετικών προτύπων και παιδιών. Καθημερινοί άνθρωποι, ξεχωριστοί όμως ο καθένας στον τομέα του, πολιτικοί, καλλιτέχνες, παρουσιαστές και αθλητές συνθέτουν το «παζλ» γνωριμίας με τους μικρούς μας φίλους, που θέλει η Atraktos να «χτίσει».

 

 

Μάλιστα, ο κ. Χαρδαλιάς ανήρτησε το βίντεο από τη συνέντευξή στα social media και ανέφερε: ««Από πού παίρνετε δύναμη;» «Πόσο καλός σας φίλος είναι ο κύριος Τσιόδρας;» «Αν μπορούσατε να αλλάξετε τη δουλειά σας, τι θα θέλατε να είστε;» Αυτές ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που μου έκαναν τα απίστευτα παιδιά της Ατράκτου και που κλήθηκα να απαντήσω σε μία τόσο «διαφορετική» συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, την οποία απόλαυσα σε όλη την διάρκεια της! Σας ευχαριστώ πολύ Atraktos Kids για τις Μεγάλες μας Κουβέντες. Ξεχωριστή εμπειρία η συνάντησή μας…».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ