Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα η πιο ανάλαφρη μέρα μιας σύνθετης εβδομάδας

Τι μας επιφυλάσσει η Τρίτη;

Η Σελήνη αφήνει πίσω της την Παρθένο και περνά το πρωί και συγκεκριμένα στις 7:42 πμ στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας, σε μια ομολογουμένως σύνθετη εβδομάδα.

Μάλιστα κατά τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει δυο τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο, προσφέροντας μια καλή βάση για επικοινωνία με τους άλλους, συνεργασία και αποτελεσματικότητα.

Η αντίθεση με τον Χείρωνα που βρίσκεται στον Κριό και μια χιαστί όψη με τον Ουρανό τις απογευματινές ώρες, δείχνουν απρόοπτα ή έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις ή ακόμη διαφορές σε οικονομικά ή προσωπικά ζητήματα.

Ο Άρης περνά σήμερα στην τελευταία μοίρα του Κριού και αύριο είναι η τελευταία του ημέρα σε αυτό το ζώδιο, που έμεινε για περισσότερους από 6 μήνες.

Στη φάση της μετάβασης από τον Κριό στον Ταύρο μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις, αλλά και πιο έντονες αντιδράσεις σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Σε κάθε περίπτωση όμως η σημερινή μέρα δεν συγκαταλέγεται στις πολύ δύσκολες της εβδομάδας, γι’ αυτό ας την αξιοποιήσουμε όπως μπορούμε.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το μεσημέρι τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, διότι μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών ή των οικονομικών. Το πρωινό είναι πολύ πιο ασφαλές για τέτοιες συζητήσεις.

Το βράδυ θα είναι βοηθητικό για να ηρεμήσετε λίγο από το στρες και να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένεια σας. Σήμερα και αύριο είναι οι τελευταίες ημέρες που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Οι γεννημένοι 18-19/4 ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε όλα σήμερα, υγεία, σχέσεις, δουλειά. Από τις 7/1 οι μεγάλες εντάσεις θα αρχίσουν να υποχωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή μετά την Πέμπτη θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα.

Βλέπετε στο ζώδιο σας περνά την Πέμπτη ο Άρης κι αυτό μπορεί να σας κάνει φιλόδοξους και αποφασιστικούς να επιτύχετε στα σχέδια και τους στόχους σας, από την άλλη σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αν είστε από αυτούς που παραμελούν την υγεία τους και αδιαφορούν για τα θέματα της φυσικής τους κατάστασης.

Όμως με τον Κρόνο να σας επηρεάζει ήδη είναι απαραίτητο να τη φυλάτε ως κόρη οφθαλμού. Πρώτα η υγεία και μετά όλα τα υπόλοιπα και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη είναι σίγουρα από τις πιο άνετες μέρες της εβδομάδας σχεδόν για όλους, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Τις μεσημεριανές ώρες μόνο αποφύγετε τις αιχμηρές συζητήσεις με συνεργάτες ή φίλους, ακόμη και τον σύντροφο σας, διότι μπορεί να μην βρείτε άκρη και να χαλάσετε τη διάθεση σας.

Προτιμήστε το πρωί για τέτοιου τύπου συζητήσεις, που η Σελήνη σχηματίζει δυο ευνοϊκά τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Δία και θα έχετε μεγαλύτερη αποδοχή σε αυτά που λέτε. Η Τρίτη είναι ως επί τω πλείστων μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας. Ή αν είστε γονείς στα παιδιά σας!

Η δημιουργική σας διάθεση μπορεί να βγει και σε αυτά που ασχολείστε ως χόμπι και σας διασκεδάζουν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ