O Bradley Cooper έχει γενέθλια! Ο γόης του Χόλιγουντ είναι τελικά μαμάκιας, πλακατζής, κλασσικός εργένης και ας έκανε παιδί με την Ιρίνα Σάικ (φωτό & βίντεο)

Ζει ακόμα με την μητέρα του.... 

Ο Μπράντλεϊ Τσαρλς Κούπερ έγινε σήμερα 46 ετών. Ο γόης του Χόλιγουντ που το 2011 ψηφίστηκε ο «Πιο Σέξυ Άνδρας» είναι θέμα συζήτησης συνεχώς. 

Γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Γαμο-Μπελάδες (Wedding Crashers, 2005), The Hangover, (2009), The A-Team, (2010), Απόλυτη ευφυΐα (Limitless, 2011), Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook, 2012), Οδηγός Διαπλοκής (American Hustle, 2013), American sniper (2014) και A Star is born (2018). 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Οκτώβριο του 2006, ο Κούπερ αρραβωνιάστηκε με την ηθοποιό Τζένιφερ Εσπόζιτο και δύο μήνες αργότερα, παντρεύτηκαν. Τον Μάιο του 2007, ύστερα από μόλις έξι μήνες γάμου, η Εσπόζιτο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, το οποίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Από το 2009 μέχρι το 2011, διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό Ρενέ Ζελβέγκερ, με την οποία γνωρίζονταν από το 2006. Από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Ζόι Σαλντάνα ενώ από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2015 είχε σχέση με την Αγγλίδα μοντέλο Σούκι Γουότερχαουζ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Απρίλιο του 2015, ξεκίνησε τη σχέση του με την Ρωσίδα μοντέλο Ιρίνα Σέικ. Στις 21 Μαρτίου 2017, γεννήθηκε η κόρη τους, Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2019.

 Πολλλοί κάνουν λόγο για έναν άνδρα που είναι εμμονικά αφοσιωμένος στην καριέρα του και υπερβολικά κοντά στην μητέρα του. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Γκλόρια Καμπάνο, είναι εξάλλου η εδώ και 44 χρόνια συνοδός του σε εκδηλώσεις της σόουμπιζ αλλά και στις τελετές απονομής βραβείων. Μάλιστα, περπατάνε πιασμένοι χέρι – χέρι στο κόκκινο χαλί, σε πλήθος εκδηλώσεων. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ζει με τον Μπράντλεϊ Κούπερ μετά τον θάνατο του πατέρα του, Τσαρλς και είναι αυτή που αποφασίζει για το μέλλον κάθε γυναίκας που τολμά να μπει στην ζωή του γιου της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Κούπερ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως επαγγελματίας ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά Sex and the City το 1999, και επίσης ως παρουσιαστής του Globe Trekker. Ο ίδιος έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με την ταινία Wet Hot American Summer το 2001, πριν το ρόλο του ως Γουίλ Τίπιν στο επιτυχημένο τηλεοπτικό δράμα Alias. Επίσης ήταν guest star στην τηλεοπτική σειρά Miss Match. Ο Κούπερ γύρισε σκηνές για το ψυχολογικό θρίλερ Σε Αντίθετη Τροχιά (Changing Lanes) το 2002; το βίντεο αφαιρέθηκε από την τελική ταινία αλλά εμφανίζεται στο DVD και στο Blu-ray.

 

 

 

 

Όσο για την κόρη του; Eίναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει. Ο Μπράντλει Κούπερ, είναι σπουδαίος μπαμπάς και εξαρχής ασχολείται πολύ με την κόρη του. Μάλιστα είναι πολλές φορές που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βόλτες τους, να την αγκαλιάζει και να παίζει μαζί της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ