Σοφία Ζαχαράκη: Το απλό, κλασσικό office στυλ, στις εμφανίσεις της νέας Υφυπουργού Τουρισμού (φωτό)

Με την αναμενόμενη ανάκαμψη του τουρισμού θα συνδυάσει το όνομα της η νέα Υφυπουργός αρμόδια για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και ειδικών μορφών τουρισμού και πρώην Υφυπουργός Παιδείας κα.Σοφία Ζαχαράκη.

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι η νέα υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδια για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και ειδικών μορφών τουρισμού

Γεννήθηκε στην Αθήνα  και είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

 

 

 

 

Έχει κάνει εξειδίκευση σε θέματα διδασκαλίας Αγγλικών στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο πρόγραμμα IVLP (International Visitor Leadership Program) ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ με θέμα «Ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομιών».

 

 

 

 

 

 

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Εργάστηκε για το Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Το Μάρτιο του 2019 ορίστηκε Εκπρόσωπος Τύπου. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

Είναι μια γυναίκα με στυλ, φινέτσα και πάντα προσεγμένη εμφάνιση. Όπως έχουμε παρατηρήσει φοράει κυρίως κοστούμια ή παντελόνια με πουκάμισα και πουκαμίσες. Πολλές φορές συνδυάζει τα cigarette pants με σακάκια και τοπ σε διάφορα χρώματα. Πάντα όμως φροντίζει να ταιριάζουν. 

Eurokinissi

Άλλες φορές επιλέγει να φορέσει φορέματα σε ίσια γραμμή και με γεωμετρικά σχέδια. Το στυλ της δεν είναι καθαρά αυστηρό ενώ το απογειώνει με κοσμήματα στο κυρίως στον λαιμό και στα χέρια. 

Στα σύνολα της χρησιμοποιεί ανοιχτά χρώματα όπως το dusty pink, το κρεμ, το λευκό, αλλά την έχουμε δει και με σκούρα outfits όπως το μπλε, το μαύρο, το καφέ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ