Story of the day: 7χρονο υιοθετημένο παιδάκι ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει την αδερφή του - Tο σπίτι τους είχε πιάσει φωτιά (βίντεο)

Η οικογένεια σώθηκε, αλλά το σπίτι κάηκε ολοσχερώς. 

"Δεν ήθελα να πεθάνει η αδερφή μου." Αυτά ήταν τα λόγια ενός 7χρονου αγοριού που έσωσε την αδελφή του από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Τενεσί.

Την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Νικόλ Ντέιβιντσον και η οικογένειά της κοιμόντουσαν, κάποιος την ξύπνησε και κατάλαβε πως το σπίτι της είχε πιάσει φωτιά. 

I haven't posted about what has went on this week. I will forever be so grateful that my family is ok. I know it was God that woke me up.

Δημοσιεύτηκε από Nicole Davidson στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

 

"Περίπου 11:30 το βράδυ κάποιος με ξύπνησε και ξέρω ότι ήταν Θεός", είπε η Νικόλ.

 Εκείνη και ο σύζυγός της Chris πήδηξαν από το κρεβάτι για να σώσουν την οικογένειά τους. «Και ο Chris άρπαξε τον πυροσβεστήρα προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο ώστε να πάρω εγώ τα παιδιά και άρπαξα τα αγόρια επειδή ήταν πιο κοντά στη φωτιά», είπε.

 

 

Με τη φλόγα να εξαπλώνεται γρήγορα, έτρεξαν έξω, αλλά η 22 μηνών κόρη τους ήταν ακόμα μέσα στην κούνια της. «Η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου ήταν όταν σκέφτηκα ότι δεν μπορούσαμε να την πάρουμε», είπε η Νικόλ. Τότε ο Έλι, ο υιοθετημένος 7χρονος γιος τους, μπήκε μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου για να σώσει τη μικρή αδερφή του.

Ο Έλι ζει με την οικογένεια τον τελευτάιο χρόνο έχει όμως δεθεί τόσο πολύ με τα αδέρφια του. 

Ήταν μια ηρωική πράξη από ένα θαρραλέο μικρό παιδί αναφέρει το boredpanda

''Είναι εντάξεινα φοβάσαι, αλλά πρέπει να ξέρεις πως είσαι γενναίος μέσα σου και μπορείς να τα καταφέρεις'', είπε. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, χάθηκε αφού η πυρκαγιά ήταν μεγάλη.

 Η αιτία της φωτιάς εξακολουθεί να διερευνάται, αλλά οι αρχές υποπτεύονται ότι ήταν ηλεκτρολογικό πρόβλημα αυτό που την ξεκίνησε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ