Τα ζώδια σήμερα από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ισορροπία, αρμονία & συμβιβασμούς

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται και σήμερα στον Ζυγό, αλλά λίγο πριν προλάβει να κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Κριό, μισή ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα, ο Άρης θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου.

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία που ο πλανήτης της δράσης, της αποφασιστικότητας, της γενναιότητας αλλά και της επιθετικότητας παραμένει στον Κριό, συμπληρώνοντας κάτι περισσότερο από 6 μήνες σε αυτή τη θέση και πριν μπει στον Ταύρο δημιουργεί τη σχετική ένταση και φασαρία για να μας τραβήξει την προσοχή.

Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την ισορροπία, την αρμονία, τις συμβιβαστικές προσεγγίσεις και δεν λέει όχι σε μια συνθηκολόγηση, προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ο Άρης όμως στην καταληκτική μοίρα στον Κριό προάγει πιο βίαιες και αντιδραστικές συμπεριφορές.

Ενδεχομένως λοιπόν στο προσκήνιο να υπάρχουν αρκετές εστίες έντασης όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως μια μέρα σαν τη σημερινή. Εύχομαι στη γιορτή των Φώτων κάπως να φωτιστεί περισσότερο το πνεύμα μας και να επικρατήσει η λογική και οι λύσεις με διάλογο, σε μια μέρα αντιπαραθέσεων και αντιδράσεων. Χρόνια πολλά και φωτισμένα.

ΚΡΙΟΣ

Τελευταία ημέρα για το μεγάλο ταξίδι του Άρη στο ζώδιο σας, που ξεκίνησε στο τέλος Ιουνίου του 2020 και τελειώνει απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Αποχαιρετάτε λοιπόν την παρόρμηση, τη βιασύνη, τον άκρατο ενθουσιασμό και τη δράση με κάθε κόστος και καλωσορίζετε μια κάπως πιο αργή, αλλά ουσιαστική και παραγωγική, προσέγγιση στα πράγματα και κυρίως στις οικονομικές σας προσδοκίες.

Άλλωστε με τον κυβερνήτη σας Άρη στον Ταύρο η σταθερότητα, η συνέπεια και η αφοσίωση θα σας φέρουν την επιτυχία, τόσο στους επαγγελματικούς όσο και στους οικονομικούς σας στόχους. Για τη δίμηνη παραμονή του Άρη στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μου. Κατά τα άλλα η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα κοινωνική, με ευκαιρίες για επαφές με φίλους και περισσότερες κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τελευταία ημέρα που ο Άρης παραμένει στο πιο νεφελώδες, μυστικό, παρασκηνιακό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που πήρε θέση από το τέλος Ιουνίου του 2020.

Απόψε το βράδυ, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, περνά στο ζώδιο σας για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι η στιγμή λοιπόν να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε παρακάτω. Στο ζώδιο σας, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου, θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου και θα σας επηρεάσει ποικιλοτρόπως.

Ένα από τα θετικά αυτής της επιρροής είναι η ενεργητικότητα που θα νιώθετε σαν να έχετε πιει λίτρα καφέ. Απλά μερικές φορές ο καφές πειράζει… και δημιουργεί και νευρικότητα. Αυτό καλό είναι να το περιορίσετε, για να μην κάνετε αρένα την καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό δίνει μια διάθεση εξωστρέφειας στη σημερινή μέρα, που για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα παραμονής του Άρη στον Κριό. Από τον Ιούνιο που ξεκίνησε το ταξίδι του πολλά έχουν αλλάξει στους στόχους, στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κι αποτελούν το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό δίκτυο. Ενδεχομένως κάποιες σχέσεις να δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα ή και να τελείωσαν.

Μπορεί να κουραστήκατε με κάποιες συμπεριφορές και να πήρατε αποφάσεις να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά σας ταλαιπωρούν. Απόψε το βράδυ ο Άρης θα πάρει θέση στον Ταύρο και μέσα στο επόμενο δίμηνο, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου για την επιρροή του στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, θα βάλετε ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο.

Θα θελήσετε να κάνετε μια εκκαθάριση και σε άλλα πράγματα στη ζωή σας και να κλείσετε κύκλους ανώφελων επαφών, αλλά και συνηθειών σας. Στόχος περισσότερη υγεία παντού, ώστε στις αρχές Μαρτίου, που θα περάσει στο ζώδιο σας, να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο πιο πολλά υποσχόμενο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ