Μαρία Μενούνος: Σύντομα μαμά & με δύο μωρά; Τι αποκάλυψε στην εκπομπή της για τον ερχομό των παιδιών (φωτό- βίντεο)

Ευχάριστα νέα για την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια!

H όμορφη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Keven Undergar, περιμένουν τα πρώτα τους παιδάκια, όπως αποκάλυψε η ίδια η Μαρία στην εκπομπή της "Better together".

Η Μαρία Μενούνος ανέφερε πως εκείνη και ο σύζυγός της σκέφτονται να μετακομίσουν στο Nashville, από το Los Angeles όπου ζουν τώρα, ώστε τα παιδιά τους να μεγαλώσουν με πιο καλές συνθήκες.

Αν και δεν διευκρίνισε πως θα έρθουν τα παιδιά της στον κόσμο, ξεκαθάρισε πως θα γίνει μητέρα μέσα στο 2021.

Η ίδια ανέφερε, χαρακτηριστικά, πως μπαίνει στην "οικογενειακή" φάση της ζωής της, αποκαλύπτοντας πως σύντομα η οικογένειά της θα μεγαλώσει.

Μιλώντας για το Nashville, η όμορφη παρουσιάστρια είπε «Θα κάνουμε οικογένεια και θα θέλαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας εκεί».

Να σημειωθεί πως πριν από περίπου 2 χρόνια, η Μαρία Μενούνος είχε αναφερθεί στο γεγονός πως εκείνη και ο σύζυγός της σκέφτονταν να αποκτήσουν παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Στη συνέχεια, δε, τον Νοέμβριο του 2019 η Μαρία αποκάλυψε στο ET «Ο Κevin έστειλε όλα τα έγγραφά μας στο πρακτορείο με τις παρένθετες μητέρες... Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως του χρόνου να έχουμε μικρές Μαρίες και Kevin να τρέχουν στο σπίτι». 

Μετά από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και πρόσφατα, με τους γονείς της να νοσούν από κορωνοϊό, ενώ, μάλιστα, η μητέρα της πάσχει και από καρκίνο, η ζωή επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την όμορφη Μαρία... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ