Κακή αρχή για τις γυναικοκτονίες: 11 άνδρες βίασαν & σκότωσαν μια αεροσυνοδό - Την βρήκαν στο μπάνιο νεκρή

Θρίλερ στις Φιλιππίνες με τον βιασμό και τον θάνατο της αεροσυνοδού... 

Συγκλονίζει η ιστορία της 23χρονης Κριστίν Αντζέλικα Ντασέρα η οποία εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις το πρωί της Πρωτοχρονιάς στην μπανιέρα του δωματίου της σε ξενοδοχείο στις Φιλιππίνες.

Οι πρώτες έρευνες κάνουν λόγο για κτηνώδη βιασμό για τον οποίο είναι ύποπτοι 11 συνολικά άνδρες.

Η άτυχη γυναίκα, αεροσυνοδός της Philippine Airlines βρέθηκε  στην πόλη της Μακάτι, όπου η ίδια και οι φίλοι της γιόρταζαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του ξενοδοχείου η νεαρή κοπέλα δεν συνήλθε και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. 

Η αρχική εικόνα που είχαν οι γιατροί ήταν πως η νεαρή αεροσυνοδός πέθανε από ανεύρυσμα, όμως η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της αργότερα πως η Ντασέρα έφερε πληγές και σπέρμα στα γεννητικά της όργανα, ενώ τα χέρια και τα πόδια της ήταν καλυμμένα με γρατσουνιές. «Με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης» δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην εφημερίδα Philippine Daily Inquirer.

«Μόνο τρία από αυτά τα άτομα ήταν φίλοι της Ντασέρα. Οι υπόλοιποι ουσιαστικά δεν την γνώριζαν, αλλά ήξεραν τους τρεις φίλους της.»

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, συνταγματάρχης Χάρολντ Νεπόσιταρ, αποκάλυψε ότι 11 άνδρες φέρονται να βρίσκονταν με την αεροσυνοδό κατά τη στιγμή του θανάτου της. Οι κατηγορίες είναι προσωρινές, καθώς οι αρχές περιμένουν τις εκθέσεις αυτοψίας και τοξικολογίας αναφέρει το NYP

Η μητέρα της άτυχης νεαρής απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο της χώρας, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, να εξασφαλίσει ότι θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι, δηλώνοντας ότι οι δράστες φέρθηκαν βάρβαρα στην κόρη της και την «μεταχειρίστηκαν σαν γουρούνι».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ