Διάσημος Γάλλος πολιτικός αναλυτής κατηγορείται ότι βίασε τον γιο της γυναίκας του, από τον πρώτο της γάμο με τον υπουργό Bernard Kouchner

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία

Σάλος έχει προκληθεί στην Γαλλιά με την είδηση ότι διάσημος πολιτικός αναλυτής βίαζε τον γιο του Γάλλου υπουργού Bernard Kouchner. 

Ο λόγος για τον πολιτικό αναλυτή Olivier Duhamel, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Η θετή κόρη του Duhamel - και δίδυμη αδελφή του νεαρού θύματος - ήταν εκείνη που έφερε στο φως το φρικτό αυτό μυστικό μέσα από το βιβλίο της "la Familia grande", που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Η ίδια αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι ο πατριός της κακοποιούσε σεξουαλικά τον αδελφό της, όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών. Τότε το ανήλικο αγόρι είχε εκμυστηρευτεί στην αδελφή του τον εφιάλτη που ζούσε, ωστόσο της είχε ζητήσει να μην πει τίποτα καθώς "θα πέθαινε".

 

 

Μάλιστα η θετή κόρη του πολιτικού αναλυτή, ανέφερε ακόμα ότι ήταν γνωστό στην οικογένεια. Η ίδια αποκαλεί στο βιβλίο της τον αδελφό της "Victor" και αποκαλύπτει ότι και η μητέρα τους γνώριζε για την κακοποίηση που βίωνε το νεαρό αγόρι. Ωστόσο ήθελε να αποφύγει το σκάνδαλο.

Η κακοποίηση κράτησε σχεδόν 2 χρόνια με την Camille Kouchner (όπως είναι το όνομα της συγγραφέα) να λέει ότι θέλησε επιτέλους να μιλήσει για αυτό το φρικτό μυστικό. "Γιατί αυτός έχει το δικαίωμα να ζει έξω από μια πραγματικότητα που εμένα με στοιχειώνει".

Να σημειωθεί ότι η Camille και ο Victor είναι παιδιά του Γάλλου πολιτικού Bernard Kouchner, με τον οποίο ήταν παντρεμένη η μητέρα τους πριν και τον γάμο της με τον Olivier Duhamel.

Ο Bernard Kouchner υπήρξε υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας με την κυβέρνηση του Sarkozy, ενώ στο παρελθόν ήταν υπουργός και με το κόμμα των Σοσιαλιστών.

Ο ίδιος ο Duhamel δεν έχει σχολιάσει την είδηση ωστόσο όταν ρωτήθηκε για τις κατηγορίες έκανε λόγο για "προσωπικές επιθέσεις". 

Πάντως παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του Εθνικού Ιδρύματος Πολιτικών Επιστημών (FNSP), ενώ με την σειρά του το Europe 1 ανακοίνωσε ότι απομακρύνεται και από την παρουσίαση της ραδιοφωνικής εκπομπής που έκανε.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το BBC, οι Αρχές του Παρισιού είπαν ότι θα αρχίσουν έρευνα για να ενδεχόμενο βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ