Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ καθ' οδόν για το διαζύγιο μετά από 6 χρόνια σχέσης & 4 παιδιά μαζί

Επίσημοι τίτλοι τέλους για το ζευγάρι.... 

Φαίνεται πως χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ μετά από έξι χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά. Το ζευγάρι ήρθε σε ρήξη εδώ και αρκετό καιρό και πλέον η μοναδική λύση ήταν το διαζύγιο. «Διατηρούν χαμηλό προφίλ, αλλά έχουν τελειώσει» αναφέρει μία εκ των πηγών, ενώ γνωστοποιεί ότι η Κιμ έχει προσλάβει γνωστή δικηγόρο αστέρων του Χόλυγουντ και έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες συζητήσεις.

 

 

 

 

Η τελευταία φορά που ο Κάνιε εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια Καρντάσιαν, ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Κιμ.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, το διαζύγιο αναμένεται, όπως επιβεβαίωσαν πολλές πηγές στο Page Six της New York Post.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 40χρονη Κιμ έχει ήδη βγάλει τη βέρα της σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Page Six ενώ ο 43χρονος ράπερ παρέμεινε στο ράντσο του των 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ουαϊόμινγκ κατά τη διάρκεια των διακοπών αντί να βρίσκεται με την οικογένειά του.

 

 

 

 

 

 

«Η Κιμ ανάγκασε τον Κάνιε να πάει εκεί [Ουαϊόμινγκ], ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να χωριστούν. Τελείωσε.», συνέχισε η πηγή.

 

 

 

 

 

 

«Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να πάει το ολόγραμμα του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε», ανέφερε πηγή στην Page Six προσθέτοντας πως ο Κάνιε «Έχει εγκαταλείψει την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση μαζί τους».

Να σημειώσουμε πως η Κιμ ξεκίνησε το δεσμό της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ τον Απρίλιο του 2012, όταν ακόμα ήταν νομικά παντρεμένη με τον Χάμφρις.

 Το διαζύγιο Καρντάσιαν - Χάμφρις βγήκε στις 3 Ιουνίου 2013, λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον Γουέστ. Έπειτα, το ζευγάρι ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου του, που έγινε τελικά στις 24 Μαΐου 2014, στο Φορτ Ντι Μπελβεντέρε της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

 Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: τη Νορθ , τον Σεντ, την Σικάγο  και τον Ψαλμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ