Ατύχημα για την πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας - Έσπασε τον "κόκκυγά" της κάνοντας σκι

Aτύχημα για την Πριγκίπισσα... 

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Mette-Marit, φέρεται να έσπασε την ουρά της σε ατύχημα σκι στις 21 Δεκεμβρίου. 

Το νορβηγικό περιοδικό Se & Hør αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη καθώς η ίδια πήδηξε από ένα λιφτ του σκι με την κόρη της, την πριγκίπισσα Ingrid Alexandra.

Η Mette-Marit μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο όπου πέρασε μία νύχτα και τώρα επέστρεψε στο κτήμα Skaugum στο Όσλο.

Η Mette-Marit μένει κυρίως στο κτήμα με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα του Χάκον, και τα δύο παιδιά τους, την πριγκίπισσα Ίνγκριντ και τον πρίγκιπα Σβέρρ Μάγκους αναφέρει το Hello

Όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας μεταξύ του Διαδόχου Πρίγκιπα Χάακον και της Μέτε-Μάριτ, ορισμένοι Νορβηγοί αισθάνονταν ότι η επιλογή της συζύγου του Διαδόχου Πρίγκιπα ήταν αμφίβολη, από την προηγούμενη κοινωνικοποίηση της Μέτε-Μάριτ, σε ένα περιβάλλον "όπου τα φάρμακα ήταν άμεσα διαθέσιμα".

Τη στιγμή του αρραβώνας τους, η Μέτε-Μάριτ ήταν μία ανύπαντρη μητέρα με ένα γιο, τον Μάριους Μπόργκ Χόιμπι, γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1997. Ο γιος της προκάλεσε πιθανό κίνδυνο ασφαλείας το 2012 στην βασιλική οικογένεια λόγω της ανάρτησης φωτογραφιών του τόπου, όπου βρισκόταν η οικογένεια στο διαδίκτυο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ