Ποιος είναι ο ντυμένος "Βίκινγκ" εισβολέας στο Καπιτώλιο; Οπαδός θεωριών συνωμοσίας- Πιστεύει ότι ο Τραμπ είναι σε πόλεμο με Σατανιστές & παιδόφιλους (φωτό- βίντεο)

Πρόκειται για τον 32χρονο Jake Angeli, ηθοποιό και φανατικό οπαδό του Donald Trump.

"Πρωταγωνιστής" των επεισοδίων στο Καπιτώλιο, που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ και ολόκληρο τον κόσμο, ήταν αναμφισβήτητα ο ημίγυμνος άνδρας, ντυμένος σαν "Βίκινγκ" και βαμμένος στα χρώματα της Αμερικανικής σημαίας.

 

 

Πρόκειται για τον 32χρονο Jake Angeli, ηθοποιό και φανατικό οπαδό του Donald Trump.

 

 

Ο, γυμνός από τη μέση και πάνω, άνδρας, με τα τατουάζ και το καπέλο από γούνα με κέρατα, που κρατούσε ένα μεγάφωνο στα χέρια και είχε βαμμένο το πρόσωπό του, έχει καταγωγή από την Arizona και είναι γνωστός από τις συγκεντρώσεις του Trump, καθώς ανήκει στους πλέον σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

 

 

Ο Jake Angeli θεωρείται ως "Σαμάνος της συνωμοσίας QAnon", οι υποστηρικτές της οποίας πιστεύουν ότι ο Trump βρίσκεται σε μυστικό πόλεμο με μία ελίτ παιδόφιλων που λατρεύουν τον Σατανά, μέλη της οποίας υπάρχουν τόσο στην κυβέρνηση, όσο και τις επιχειρήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως αναφέρει το news.com.au.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @komedi.street

 

Ο Angeli και οι υπόλοιποι υποστηρικτές του QAnon ντύνονται συχνά με διαφορετικές αμφιέσεις, θυμίζοντας στρατιώτες, ληστές, εσχάτως και "Βίκινγκς".

 

 

Σε μία από τις σελίδες του στο facebook, ο Angeli απεικονίζεται σε μία φωτογραφία σε θερμή χειραψία με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Rudy Giuliani. 

(Photo: Facebook/Jake Angeli)

Αν και κάποιοι Ρεπουμπλικανοί εσφαλμένα ισχυρίστηκαν πως ο Angeli ήταν μέλος ακροαριστερής οργάνωσης αντιφασιστών, η αλήθεια είναι πως είναι γνωστός από τις συγκεντρώσεις του Trump.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laSexta (@lasexta)

 

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες είχε μίλησει σε τηλεοπτικά δίκτυα στην Arizona, κατηγορώντας τα μέσα ενημέρωσης για τις επικρίσεις τους προς τον Trump, υποστηρίζοντας πως υπερέβαλλαν στο ζήτημα του κορωνοϊού. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ