Αμάρυνθος Ευβοίας: Με τετραπληγία ο 24χρονος που έπεσε να πιάσει τον σταυρό - Είχε γίνει δότης μυελού των οστών

Το ατύχημα του 24χρονου ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων συγκλόνισε όλη την Εύβοια...

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 24χρονος από την Δροσιά Χαλκίδας που χτύπησε στον αυχένα του ανήμερα των Θεοφανίων όταν βούτηξε στα νερά της Αμάρυνθου μαζί με 4 ακόμη άτομα του για να πιάσει το σταυρό.

Ο νεαρός άνδρας μαζί με ακόμη 4 άτομα έπεσαν από μια εξέδρα στην Αμάρυνθο της Ερέτριας βούτηξαν στα ρηχά νερά με αποτέλεσμα ο 24χρονος να χτυπήσει στο κεφάλι του και στον αυχένα.

Αμέσως στο σημείο σήμανε συναγερμός και το ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας ενώ λίγες ώρες αργότερα αφού υποβλήθηκε σε εξέταση αξονικής λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ΚΑΤ αναφέρει το eviathema

Οι γιατροί στο ΚΑΤ διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα ο νεαρός υπέστη πλήρη τετραπληγία. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου παραμένει μέχρι κι αυτή τη στιγμή διασωληνωμένος.

Ο 24χρονος έχει σταθεί στο πλευρό του αδερφού του ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε δότης του μυελού των οστών.

24χρονος στην Αμάρυνθο

“Λίγο Σάλιο αρκεί! Η χαρά των Χριστουγέννων για εμένα ήρθε σήμερα !! Έκανα κάτι που το ήθελα πραγματικά και πολύ ! Εύχομαι σε όλο το κόσμο Υγεία και χαρές! και Σε εκείνους που βρίσκονται στα νοσοκομεία να έχουν γρήγορη ανάρρωση και περαστικά !!!!! Καλά Χριστούγεννα! Δώσε αίμα -> δώσε αιμοπετάλια-> Γίνε Δότης μυελού με λίγο Σάλιο -> Σώσε μια ζωή ! Γίνε ένας ήρωας στα μάτια του ανθρώπου που σε χρειάζεται ! Ενημερώσου !”, είχε ανεβάσει ο 24χρονος στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ