Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Όλοι ψάχνουμε μια θετική διέξοδο σήμερα- Ας αφήσουμε κάτι όμορφο να μας συναρπάσει

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας, ο τρόπος που εκφράζουμε τα συναισθήματα μας και οι οικονομικές μας κινήσεις υπόκεινται σε αλλαγές από σήμερα, καθώς έχουμε δυο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις.

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο κι όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο από αυτή τη θέση βοηθά στη συνέργεια, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη κι επηρεάζει τις καθημερινές μας επαφές και επικοινωνίες.

Η Αφροδίτη από την άλλη, δείκτης σχέσεων αλλά και των οικονομικών μας, περνά στον πραγματιστή Αιγόκερω, διαφοροποιώντας τα δεδομένα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, όπως επίσης θα διαβάσετε στην ανάλυση μου για τη νέα θέση της.

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παραμείνει στον Σκορπιό, όμως οι όψεις της σήμερα είναι πιο συμπαθητικές καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνα με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα.

Ο Ήλιος επίσης από τον Αιγόκερω δημιουργεί όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και όλοι ψάχνουμε μια θετική διέξοδο ή έστω κάτι όμορφο γύρω μας, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε έστω για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα.

Έστω για μια μέρα ας αφήσουμε κάτι όμορφο να μας συναρπάσει!

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή προσφέρεται για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το αδιάκοπο κυνήγι των στόχων σας και των επαγγελματικών επιδιώξεων σας και να έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους ή γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν λείψει.

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα ούτε να πιέσετε ούτε να πιεστείτε, διότι με τις Ποσειδώνιες όψεις της ημέρας θα επικρατεί μεγαλύτερη σύγχυση κι έτσι πιθανώς να μην είναι και πολύ ξεκάθαρος ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ακόμη σήμερα προσέξτε λίγο παραπάνω σε οικονομικές αποφάσεις ή στα ψιλά των οικονομικών συμφωνιών ή λογαριασμών για κρυμμένες επιβαρύνσεις. Η Αφροδίτη περνώντας στον Αιγόκερω και ο Ερμής στον Υδροχόο θα βοηθήσουν να εξελιχτούν πολύ καλύτερα στην πορεία κάποια επαγγελματικά θέματα και να έχετε καλύτερη συμπόρευση με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συμβαίνουν τόσα πολλά στο πλανητικό σκηνικό σήμερα, που θα διαμορφώσουν τελείως διαφορετικά το σκηνικό του Ιανουαρίου σε σχέση με το πώς ξεκίνησε ο μήνας που δεν θα το πιστεύετε.

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, στον τομέα της καριέρας εκεί που βρίσκονται ήδη Δίας και Κρόνος, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες που αυξάνονται και πληθύνονται. Από την άλλη, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σας στηρίζει σε πνευματικό επίπεδο ενθαρρύνοντας σχέσεις που σας ικανοποιούν τόσο πνευματικά όσο και ψυχολογικά.

Όταν έχεις δυο πλανήτες σε κόντρα, βλέπε Δία – Κρόνο, το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν σθεναρά είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί.

Αν μάλιστα αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν ως μέντορες, διδάσκοντας σας πράγματα πολύ χρήσιμα για την εξέλιξη σας, τότε πρέπει να νιώθετε το λιγότερο ευλογημένοι. Η σημερινή μέρα πάντως έρχεται με λίγη σύγχυση, οπότε καλύτερα να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική η σημερινή μέρα καθώς η μια πλανητική μεταβολή σάς αφορά ιδιαίτερα, αφού μιλάμε για τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Ερμή. Ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο σε μια ιδιαίτερα δυνατή και θετική θέση προς το ζώδιο σας και βοηθά να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας, κάνοντας σχέδια για το παρακάτω στη ζωή σας.

Σε μια περίοδο κανονικότητας αυτό θα σήμαινε και περισσότερα ταξίδια, αλλά με όλα τα περιοριστικά μέτρα και τις δυσκολίες αυτό το σενάριο μάλλον προς το παρόν θα μείνει στα σχέδια. Σκεφτείτε όμως πώς μπορείτε να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να μάθετε ας πούμε μια νέα ξένη γλώσσα ή να χειρίζεστε υπολογιστές ή να κάνετε on-line ένα σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και πάντα θέλατε.

Ή ακόμη να δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εφαρμογές του διαδικτύου για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. 

Η Αφροδίτη περνά κι αυτή σήμερα στον Αιγόκερω δημιουργώντας μια καλύτερη κατάσταση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Η σημερινή μέρα κατά τ’ άλλα είναι αρκετά πιο χαλαρή, αλλά φέρνει και σύγχυση για κάποια πράγματα που δεν διευκρινίζονται όπως θα θέλατε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ