Ιδού ο παγκόσμιος χάρτης με τα brands πολυτελείας: “Βασιλιας” ο Louis Vuitton αλλά οι Έλληνες προτιμούν τον Gucci (φωτό)

H Billie Eilish πρώτη στη λίστα με τους διασήμους που επηρεάζουν το στυλ μας!

Οι Έλληνες μπορεί να ψηφίσαμε Gucci ωστόσο σύμφωνα και με παγκόσμιο χάρτη το brand πολυτελείας που κυριαρχεί είναι αυτό του Louis Vuitton.

 

 

Συναρπάζει ο παγκόσμιος χάρτης που αποκαλύπτει τα brands μόδας που είναι πιο δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο - και φυσικά "βασιλιάς" είναι ο Louis Vuitton.

Ο χάρτης δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας 12 μήνες δεδομένων αναζήτησης Google από το Money.co.uk.

 

 

Η γαλλική μάρκα Louis Vuitton κατέχει την πρώτη θέση σε 47 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, ενώ η Gucci είναι δεύτερη, με 13 κορυφαίες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδας. Η Chanel είναι τρίτη - είναι η μάρκα με τις περισσότερες αναζητήσεις σε 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν και της Ταϊλάνδης.

 

 

Ο γαλλικός οίκος μόδας - που δημιουργήθηκε το 1854 - και το διάσημο μονόγραμμα LV είναι ένα από τα κορυφαία brands στον κόσμο. Είναι ενδιαφέρον ότι είναι επίσης μία από τις πιο παραποιημένες μάρκες στον κόσμο, λόγω της πολυτελούς τιμής και της ελκυστικής ποιότητας.

Photo: money.co/uk

Άλλοι σχεδιαστές υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι οι Valentino, Chanel και πιθανώς ένας από τους πιο γνωστούς και αναγνωρισμένους κατασκευαστές ρολογιών παγκοσμίως, η Rolex. Η εταιρεία δημιουργήθηκε στην πραγματικότητα στο Λονδίνο το 1905. Έκτοτε έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο ακριβά ρολόγια, με ένα μόνο ρολόι να έχει πουλήθει στην τιμή των 17,75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Photo: money.co/uk

Όταν πρόκειται να βάλουμε επιλέξουμε το outfit που θα φορέσουμε συχνά κοιτάζουμε τους άλλους για να βρούμε έμπνευση και συνήθως αυτοί που βρίσκονται στο προσκήνιο επηρεάζουν περισσότερο τις στυλιστικές μας επιλογές.

 

 

Νούμερο ένα στους διασήμους που μας επηρεάζουν με το στυλ τους βρέθηκε να είναι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και σούπερ σταρ Billie Eilish.

 

 

Έχοντας πρόσφατα ανακοινωθεί ως η πιο γνωστή γυναίκα καλλιτέχνης της Spotify, η έρευνά του Money.co.uk  δείχνει ότι δεν είναι μόνο τα φωνητικά ταλέντα της που έχουν αναγνωρίστει. Φημισμένη για τα υπερμεγέθη ρούχα που φοράει και το εκκεντρικό της στυλ κατάφερε να προσπεράσει τον Harry Styles, την Lady Gaga και την Kylie Jenner.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ