Ποια είναι η Άντζελα Παντελή: Το κορίτσι λάστιχο και DJ που θα διασκεδάσει τους Έλληνες σε νέο πάρτυ στο Ντουμπάι - Περιζήτητη σε Νέα Υόρκη - Αθήνα - Μύκονο

Η μελαχρινή καλλονή έχει κάνει χαμό το τελευταίο διάστημα

Η Άντζελα Παντελή είναι ένα κορίτσι λάστιχο που μεταξύ άλλων παίξει μουσική ως DJ σε μεγάλα πάρτυ που γίνονται σε Νέα Υόρκη, Αθήνα αλλά και Μύκονο. Τώρα αναμένεται να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους και στο Ντουμπάι.

 

 

Η μελαχρινή καλλονή έχει κάνει χαμό το τελευταίο διάστημα με την ίδια να παίζει μουσική και να ξεσηκώνει τα πλήθη. Μάλιστα την Πρωτοχρονιά ήταν και αυτή στο Ντουμπάι, όπου και εργάζεται και είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει αρκετούς γνωστούς Έλληνες, ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

 

Η νεαρή παραγωγός έχει παίξει μουσική σε πολλά μέρη του κόσμου, ενώ εκτώς αυτών ασχολείται με τον χορό, αλλά και την aerial yoga.

 

 

Στο Instagram της έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες αλλά και βίντεο στα οποία την βλέπουμε να κάνει ακροβατικά.

 

 

Το σώμα της είναι πραγματικά σαν λάστιχο, ενώ τώρα η ίδια ετοιμάζεται να παίξει ξανά σε πάρτυ στο Ντουμπάι.

 

 

Μιλώντας στην εφημερίδα "On Time" η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι: " Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις.

 

 

Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του Covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ