Αυτή είναι η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision - Η πανέμορφη “Κρητικιά” από την Ουτρέχτη… (βίντεο)

Με το τραγούδι Last Dance!

Η Stefania (κατά κόσμον Στεφανία Λυμπερακάκη) είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision. Ποια είναι η 18χρονη "Κρητικιά" από την Ουτρέχτη που θα βρεθεί στην Ολλανδία για τον διαγωνισμό τραγουδιού;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 

Με ένα ποπ τραγούδι , σε ρυθμό που  παραπέμπει στη  δεκαετία του `80, θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision Το Last Dance  , που θα ερμηνεύσει η Στεφανία Λυμπερακάκη και είναι σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Αμερικανίδας Σάρον Βον.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πανδημίας την περασμένη χρονιά ο διαγωνισμός δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ τώρα η Ελλάδα και η Stefania θα διαγωνιστούν στο πρώτο μέρος του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2021, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Μαΐου.

Πρόκειται για την 65η Eurovison και θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, γνωστή και ως Stefania είναι 18 χρονών. Έχει καταγωγή από την Κρήτη ωστόσο έχει μεγαλώσει στην Ουτρέχτη της Δανίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 

Ωστόσο η ίδια περνά αρκετό χρόνο στην χώρα μας, ενώ στο Instgarm της την έχουμε δει σε αρκετές φωτογραφίες και με τον αγαπημένο της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 

Οι δυο τους μάλιστα είναι μαζί δύο χρόνια και φαίνονται ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ