Μετέτρεψαν το βανάκι τους σε ένα γλυκό tiny home - Έβαλαν κουζίνα & ξύλινο πάτωμα - Καρέ καρέ η μεταμόρφωση (φωτό & βίντεο)

"Είχαμε κυριολεκτικά μεγαλώσει μέσα σε αυτό"

Ένα γλυκό tiny home και μάλιστα μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να δημιουργήσει μια οικογένεια από την Ολλανδία. Έκαναν το βανάκι τους κανονικό σπίτι και η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή.

Ο λόγος για τον 21χρονο Tom Hofker και την 19χρονη Sanne Hofker που κατάφεραν να μετατρέψουν το κόκκινο βανάκι τους σε έναν υπέροχο χώρο.

 

 

Τα δύο αδελφία είχαν ταξιδέψει με το συγκεκριμένο όχημα, ενώ όταν επέστρεψαν από το ταξίδι τους το χρησιμοποιούσε η μητέρα τους για την δουλειά της.

Ωστόσο όταν εκείνη πήρε ένα καινούργιο βαν, τα παιδιά αποφάσισαν να το μεταμορφώσουν.

"Είχαμε κυριολεκτικά μεγαλώσει μέσα σε αυτό" είπαν τα δυο παιδιά στο Insider.

Στα social media τους τώρα μπορεί κανείς να βρει πολλές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο εγχείρημα, αλλά και ένα βίντεο που δίχνει καρέ καρέ τα όσα άλλαξαν.

 

 

Έβαλαν ξύλινα πατώματα αλλά και σανίδες στους τοίχους για να κάνουν μόνωση, ενώ πρόσθεσαν μια μικρή κουζίνα που τους επιτρέπει να μαγειρεύουν όσο ταξιδεύουν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tomhofker

 

Στο εσωτερικό επέλεξαν τα λευκά και γενικά ανοιχτά χρώματα ωστε να φαίνεται ο χώρος μεγαλύτερος, ενώ να σημειωθεί ότι τους πήρε δύο μήνες για να το αλλάξουν και περίπου 4.300 δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ