Ο Σπύρος Σούλης δίνει υπέροχες ιδέες για το μπάνιο - Ανανεώστε το με μια κίνηση!

Η εικόνα του μπάνιου μας αντανακλά τις περισσότερες φορές την εικόνα του υπόλοιπου σπιτιού!

Θα μπορούσαμε εύκολα να παραφράσουμε το ρητό σε «Δείξε μου το μπάνιο σου να σου πω ποιος είσαι». Η γενική εικόνα του, τα διακοσμητικά του στοιχεία και τα χρώματα που κυριαρχούν μαρτυρούν πολλά για το χαρακτήρα σας.

Αν είστε πιο παιχνιδιάρικοι χαρακτήρες και θέλετε να το μεταφέρεται και στο μπάνιο σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε την ταπετσαρία για το μπάνιο.

Μη σας φοβίζει ως επιλογή καθώς υπάρχουν ταπετσαρίες που έχουν υποστεί αδιαβροχοποίηση και μπορούν να αντέξουν στην υγρασία του μπάνιου αλλά και να έρθουν σε επαφή με το νερό. Μια εξίσου καλή επιλογή είναι οι βινυλικές ταπετσαρίες που αντέχουν στις ιδιαιτερότητες του μπάνιου σας. Δείτε επίσης και άλλες υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το μπάνιο σας καθώς και ποιες είναι οι νέες τάσεις στη διακόσμησή του.

Μια ταπετσαρία με λουλούδια θα δώσει χρώμα στο μπάνιο σας.

Μια ταπετσαρία με λουλούδια θα δώσει χρώμα στο μπάνιο σας.

Σαφώς και η ταπετσαρία αποτελεί κύριο διακοσμητικό στοιχείο ιδιαίτερα αν έχει έντονα μοτίβα και χρωματισμούς. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να αποφύγετε τα χρωματιστά πλακάκια ή ακόμα και τα έντονα διακοσμητικά στοιχεία.

Υπάρχουν και οι πιο κλασικές ταπετσαρίες με μοτίβα που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας.

Υπάρχουν και οι πιο κλασικές ταπετσαρίες με μοτίβα που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας αναφέρει το spirossoulis.

Tip: Αν δεν θέλετε να βάλετε ταπετσαρία σε όλο το μπάνιο μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια μέχρι ένα μέτρο από το έδαφος και στην συνέχεια να βάλετε την ταπετσαρία που ταιριάζει τόσο με το μπάνιο σας όσο και με εσάς. Μάθετε, επίσης, πώς να βγάλετε μόνοι σας την παλιά σας ταπετσαρία από τον τοίχο.

Μπορείτε άνετα να βάλετε ταπετσαρία μόνο σε έναν ή και δύο από τους τοίχους του μπάνιου σας.

Μπορείτε άνετα να βάλετε ταπετσαρία μόνο σε έναν ή και δύο από τους τοίχους του μπάνιου σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ