Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παράτησαν τα social media: Δεν άντεξαν το μίσος και το bullying με τα τρολαρίσματα

Είχαν πάνω από 10 εκ followers

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry γυρνούν την πλάτη τους στα social media, με τους Sussex Roylas να μην έχουν αναρτήσει κάτι στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και καιρό.

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex αποκαλύπτουν σταδιακά τα νέα τους σχέδια για το ίδρυμα Archewell, αλλά και τις συνεργασίες που αναμένεται να έχουν με το Netflix και το Spotify, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα επιστρέψουν άμεσα στα social media, είτε σε κάποια προσωπική σελίδα, είτε και σε κάποια επίσημη.

Ένας από τους συγγενείς τους επιβεβαίωσε στην εφημερίδα "The Sunday Times" στις 9 Ιανουαρίου 2021 ότι είχαν ήδη γυρίσει την πλάτη στο Instagram και το Twitter και αυτή λόγω της κακομεταχείρισης και των δυσάρεστων σχολίων που λάμβαναν. Το ζευγάρι θέλει να μείνει μακριά από το "μίσος" και το bullying με τρολαρίσματα.

Ο λογαριασμός τους στο Instagram, έχει πάνω από 10 εκ followers ωστόσο δεν έχει ανανεωθεί από τον Μάρτη του 2020, οπότε και απομακρύνθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι το ζευγάρι, δεν σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα social media για τη μη κερδοσκοπική τους οργάνωση, Archewell, και πως ήταν πολύ απίθανο να επιστρέψει στους ιστότοπους με κάποιο προσωπικό προφίλ.

Η Meghan Markle έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον "σχεδόν αδιαμφισβήτητο" αριθμό διαδικτυακής κακοποίησης και είχε πει ότι από το 2019 ήταν στο επίκεντρο των trolls στο διαδύκτιο.

"Μου είπαν ότι το 2019 ήμουν το άτομο που δέχτηκε τα περισσότερα troll σε ολόκληρο τον κόσμο, άνδρας ή γυναίκα. Τώρα, οκτώ μήνες από αυτό δεν ήμουν καν ορατή" είχε πει η ίδια μιλώντας στο Teenager Therapy podcast .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ