Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι θετική αν θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί & να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά μας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι το μεσημέρι. Στις 3:29 μ.μ. περνά στον Αιγόκερω, όπου και προετοιμάζει το έδαφος για τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/1 στο ίδιο ζώδιο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι θετική αν θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί, να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα κάνουμε.

Στην πορεία της στον Αιγόκερω ο πρώτος πλανήτης που συναντά είναι η Αφροδίτη σε μια σύνοδο, που γλυκαίνει την ατμόσφαιρα και έτσι εκτός από υποχρεώσεις και δουλειά προσφέρει και κάποιες ευκαιρίες για να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας μπορεί να σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα που άπτονται των σπουδών σας ή των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση ή μπορεί κάποιος από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σας δείξει την εκτίμηση και την αλληλεγγύη του.

Σε γενικές γραμμές είναι από τις ευχάριστες ημέρες της εβδομάδας κι ακόμη κι αν προκύψει κάποιο εμπόδιο ή μια δυσκολία, θα καταφέρετε με τον τρόπο και την αυτοπεποίθηση σας να το παρακάμψετε. Ιδανική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, συμφοιτητές, συνεργάτες, να εστιάσετε στη συλλογική δουλειά, να έχετε θετικά νέα για σπουδές ή για να προχωρήσετε σε μια αγορά, πιθανώς ενός γκάτζετ τεχνολογίας για να επικοινωνείτε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια πιο θετική μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω στις 3:29 το μεσημέρι και στην πορεία συναντά σε όψη συνόδου την Αφροδίτη, διαμορφώνοντας ένα πιο γλυκό και αγαπησιάρικο πλαίσιο στην οικογένεια ή στις σχέσεις σας.

Ταυτόχρονα σχηματίζεται και η σύνοδος Ερμή-Δία στον Υδροχόο στον τομέα των επαγγελματικών. Μολονότι δεν είστε τύποι που δείχνετε την ανταγωνιστικότητα σας και δεν περιαυτολογείτε, δεν κάνει κακό από καιρό σε καιρό να υπενθυμίζετε στο περιβάλλον σας τι έχετε προσφέρει και πόσο σκληρά δουλεύετε ή πόσο ικανοί είστε σε αυτό που κάνετε. Δεν είναι εγωκεντρικό, αλλά οι άνθρωποι τείνουν να ξεχνούν ή να θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα. Σήμερα ασχοληθείτε εντατικά με τη δουλειά και μπορεί να βρεθείτε ωφελημένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα, με τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία, είναι μια από τις πιο θετικές της εβδομάδας για θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, την προώθηση της δουλειάς σας, θέματα σπουδών και σε ό,τι αφορά τα παιδιά σας και τους νέους γενικότερα.

Καλό είναι λοιπόν να την αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο και μάλιστα να μην αναβάλλετε πράγματα που έχετε να κάνετε ή κάποιες επαφές για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Ενδεχομένως να προκύψει και κάποια πρόταση ή μια αγοραπωλησία με ευνοϊκούς όρους. Καθώς τα θέματα των οικονομικών θα είναι από τα κύρια αυτής της εβδομάδας, δείτε μήπως καταφέρετε σήμερα, που ευνοήστε περισσότερο, να κάνετε τις ενέργειες που πρέπει!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ